barto92 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam Wszystkich Mam zamiar kupić ten kijek,chciabłym aby ktoś mi doradził jeżeli posiada ten kijek lub słyszał o nim,potrzebuję o nim informacji A może zasuderował by mi ktoś jakiś inny kijek...??? Moje wymagania to: -wędka o szybkiej akcji. -będe łowił maksymalnie na głębokości 4m-5m. -będe chciał łowić okonie to będzi moja główna ryba,no i szczupaki na lekko. -blank ma być w miarę ciennki. -wędka ma być zgrabna i poręczna. -będe łowił głównie na kopytka 5cm relaxa,czasami na paprochy no i to wszystko będe prowadził na główkach o ciężarze od 3gr-6,7gr. -najważniejszą rzeczą jest to aby ta wędka posłużyła mi do łowienia na opad na kopytka okoni i szczupaków. Wiem że moje wymagania są bardzo sprecyzowane i bardzo wymagającę no ale mam nadzieję że mi pomożecie... W grę wchodzi normalny spinning jak i wklejka... Pozdrawiam i mam nadzieje że mi pomożecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 @barto92, wklejka i szczupaki ...ja bym sobie odpuścił takie połączenie... jeżeli juz chcesz takiego połączenia, to z amerykańców poszukaj czegoś do 3/8oz z wyższego modułu, ale nie będzie to kij stricte szczupakowy przez duże SZ <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jeśli kwota nie za wysoka, polecam Avida.Mam takiego, kupionego od kolegi z forum i myślę że do takiego zastosowania jest idealny. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto92 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dzięki wam za odpowiedzi...Patu to nie musia być wklejka po prostu chcę kijka do opadu na 5 centymetrowe przynęty maksymalnie na główkach 7 gram.A mogli byście podać mi jakieś konkretne modele kijków..Bardzo byłbym wam za to wdzięczny...Czekam na dalsze wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Podaj kwotę jaką zamierzasz przeznaczyć na w/w/ wędkę...będzie prościej i szybciej coś wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto92 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Tak 300-400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ... za ta cenę ciężko będzie o szybkiego customa...chyba że coś z jednoskładów Batsona z RX6...na piance z Forecastami powinieneś się zmieścić w podanej cenie...albo poluj na jakąś używkę, dołóż 150 PLN i bierz Shikari SHIII które stoi w dziale handlowym http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7883& ;start=0& Cena super, jak na blank i uzbrojenie...do podanych przez Ciebie przynęt powinien być oki, ryby zweryfikują resztę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto92 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wielkie dzięki Patu bardzo mi pomogłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi