Skocz do zawartości

Konger World Champion jigger 2-9 gram,2,35 m(lub innne model

barto92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich

Mam zamiar kupić ten kijek,chciabłym aby ktoś mi doradził jeżeli posiada ten kijek lub słyszał o nim,potrzebuję o nim informacji

A może zasuderował by mi ktoś jakiś inny kijek...???

Moje wymagania to:

-wędka o szybkiej akcji.

-będe łowił maksymalnie na głębokości 4m-5m.

-będe chciał łowić okonie to będzi moja główna ryba,no i szczupaki na lekko.

-blank ma być w miarę ciennki.

-wędka ma być zgrabna i poręczna.

-będe łowił głównie na kopytka 5cm relaxa,czasami na paprochy no i to wszystko będe prowadził na główkach o ciężarze od 3gr-6,7gr.

-najważniejszą rzeczą jest to aby ta wędka posłużyła mi do łowienia na opad na kopytka okoni i szczupaków.

Wiem że moje wymagania są bardzo sprecyzowane i bardzo wymagającę no ale mam nadzieję że mi pomożecie...

W grę wchodzi normalny spinning jak i wklejka...

Pozdrawiam i mam nadzieje że mi pomożecie...

@barto92, wklejka i szczupaki :unsure:...ja bym sobie odpuścił takie połączenie... jeżeli juz chcesz takiego połączenia, to z amerykańców poszukaj czegoś do 3/8oz z wyższego modułu, ale nie będzie to kij stricte szczupakowy przez duże SZ <_<

Dzięki wam za odpowiedzi...

Patu to nie musia być wklejka po prostu chcę kijka do opadu na 5 centymetrowe przynęty maksymalnie na główkach 7 gram.

A mogli byście podać mi jakieś konkretne modele kijków..

Bardzo byłbym wam za to wdzięczny...

Czekam na dalsze wypowiedzi

... za ta cenę ciężko będzie o szybkiego customa...chyba że coś z jednoskładów Batsona z RX6...na piance z Forecastami powinieneś się zmieścić w podanej cenie...albo poluj na jakąś używkę, dołóż 150 PLN i bierz Shikari SHIII które stoi w dziale handlowym

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7883&amp ;start=0&

Cena super, jak na blank i uzbrojenie...do podanych przez Ciebie przynęt powinien być oki, ryby zweryfikują resztę...