ziemson Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 WitamProsiłbym o opinie na temat tej serii blanków albo jakiś link gdzie można coś o nich przeczytać bo mi się jakoś nie udało nic konkretnego wyszukać. Dodam jeszcze że poszukuje kija pod kleniojazia czyli te w przedziale 8-10lb. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zapytaj u źródła http://jerkbait.pl/topic/41674-s-cd-sunrise-seria-nz-15-9-gram-255m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemson Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 hehe no rozgryzłeś mnie pod kątem tego kijka pytam tylko chciałem się dowiedzieć coś od osoby bezstronnej że tak to ujmę a jedyna wzmianka jaką znalazłem to tu na forum i dotyczy kijka z tej serii ale trochę mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 To nie takie proste , te kijki to już kawałek historii ale myślę że nie jeden jest jeszcze w obiegu. Trzeba cierpliwości może się ktoś odezwie z użytkowników. Ze swojej strony mogę dodać że to dobra stajenka i ta seria była naprawdę udana i godna uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Od wielu lat użytkuję troche dłuzszy model 2,60 do 12gr 8lb, do małych woblerów na wiosenne łowy jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Mam 2,9m 6-12lb 6-24g, poezja sama w sobie.Ten kij jest niesprzedawalny, bo ma za szerokie spectrum obsługi przynęt, a pod względem trzymania ryby jest poprostu genialny.Takich już nie robią tylko sprężyste wysokomodułowe sprężynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Miałem kilka razy na pstrągach kija od znajomego, długości nie pamiętam ale było coś blisko 2,75-2,90 opisany do 9 lub 10 gram. Pamiętam, że kij chciałem od niego odkupić już po pierwszym dniu wędkowania. Jeśli się zastanawiasz nad tym z giełdy to się nie zastanawiaj tylko kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi