Skocz do zawartości
  • 0

A Bush Crab 360 na trzy osoby? ;)

Kuba77

Pytanie

Witam jeszcze raz wszystkich. W poprzednim wątku pytałem o możliwość pływania na pontie 330 w trzy osoby. Wasze odpowiedzi były na tyle pomocne, że zdecydowałem się na zakup Craba 360.

Na codzień łowię na Wiśle w MAX dwie osoby więc Crab 360 bedzie idealny.

Tak jak poprzednio pisałem wybieramy się do Szwecji w 3 osoby ale tylko na 4 dni więc pewnie jakoś wytrzymamy ;) Będziemy pewnie trochę łowić z brzegu ale jednak głównie trolling. Dam znać po powrocie jak nam poszło ;)

Macie może tym razem lepsze doświadczenia z pływania pontonem 360 cm w trzy osoby?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam jeszcze raz wszystkich. W poprzednim wątku pytałem o możliwość pływania na pontie 330 w trzy osoby. Wasze odpowiedzi były na tyle pomocne, że zdecydowałem się na zakup Craba 360.

Na codzień łowię na Wiśle w MAX dwie osoby więc Crab 360 bedzie idealny.

Tak jak poprzednio pisałem wybieramy się do Szwecji w 3 osoby ale tylko na 4 dni więc pewnie jakoś wytrzymamy ;) Będziemy pewnie trochę łowić z brzegu ale jednak głównie trolling. Dam znać po powrocie jak nam poszło ;)

Macie może tym razem lepsze doświadczenia z pływania pontonem 360 cm w trzy osoby?

Ten na rufie troluje podlodówką, siedzący na środkowej ławce spinem 2,6m a ten na dziobie karpiówką 4m ;)  ;)

A tak poważnie w Szwecji jakoś się przemęczycie :)

Na dwie osoby na Wisełkę :rolleyes:  - będzie Pan zadowolony :)

• 0

ponad 20 lat wędkowania z pontonu, od roku sprowadzam pontony i powiem Ci kolego jedno , zresztą pisałem wcześniej. Dacie rade nawet we 4 tylko to nie będzie komfort. Przez 4 dni przemęczycie się, co do spania na pontonie hmm ok, podjąć rybę hm ok. Najważniejsze by robić wszystko z głową i kamizelki.

KAMIZELKI jeszcze raz i powodzenia.