Witam jeszcze raz wszystkich. W poprzednim wątku pytałem o możliwość pływania na pontie 330 w trzy osoby. Wasze odpowiedzi były na tyle pomocne, że zdecydowałem się na zakup Craba 360.
Na codzień łowię na Wiśle w MAX dwie osoby więc Crab 360 bedzie idealny.
Tak jak poprzednio pisałem wybieramy się do Szwecji w 3 osoby ale tylko na 4 dni więc pewnie jakoś wytrzymamy Będziemy pewnie trochę łowić z brzegu ale jednak głównie trolling. Dam znać po powrocie jak nam poszło
Macie może tym razem lepsze doświadczenia z pływania pontonem 360 cm w trzy osoby?
Pytanie
Kuba77
Witam jeszcze raz wszystkich. W poprzednim wątku pytałem o możliwość pływania na pontie 330 w trzy osoby. Wasze odpowiedzi były na tyle pomocne, że zdecydowałem się na zakup Craba 360.
Na codzień łowię na Wiśle w MAX dwie osoby więc Crab 360 bedzie idealny.
Tak jak poprzednio pisałem wybieramy się do Szwecji w 3 osoby ale tylko na 4 dni więc pewnie jakoś wytrzymamy
Będziemy pewnie trochę łowić z brzegu ale jednak głównie trolling. Dam znać po powrocie jak nam poszło 
Macie może tym razem lepsze doświadczenia z pływania pontonem 360 cm w trzy osoby?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi