Gość Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Oj piękny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Wielkie gratulacje.Oby takie okonki jak najczęściej brały pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Sliczna ryba. Jak zwykle wysoki poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Rolek jest bardzo skromny, nie dodał że okonek został przez niego wypuszczony!! filmik z c&r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Mile zdiecie troche sa do siebie podobni ..tak lypia tymi oczyma ...niech mlodziez patrzy i sie uczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 gratulacje! i do kalendarza proponuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Brawa za okaz, oczywiście za C&R i za akcję operatorską.Gdyby tak zawsze łowić w drużynie, C&R by się prężniej szerzyło Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Rolek jest bardzo skromny, nie dodał że okonek został przez niego wypuszczony!!rozumie sie samo przez siebie, gdyby nie zostal wypuszczony, to nie mialby miejsca na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 To w Wielkopolsce (myślę/mam nadzieję, ze rybka z Wlkp) są jeszcze takie ryby ??? A tak serio to piękny prosiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 gratulujepiękny garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A mnie w filmie najbardziej podobały się końcowe napisy Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 @rolek ale Gratki Fajny kawałek film ale mi sie spodobalo to:) Rolek ma racje ze okon 40cm ma 10lat to dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 luexio, nie odbierz mojej wypowiedzi żle, ale na końcu filmiku jest napisane kto jest jego autorem , w skrajnych przypadkach garbusy mogą mieć nawet ponad 15-17 lat , dlatego to jest szczególnie ważne aby je wypuszczac Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 a mozna 20lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 W weekend stawiałem pierwsze kroki swoim zestawem castingowym: st. Croix AC66HF + Shimano Curado 201E7 początek niestety nie był najlepszy, po prostu zjadła mnie trema, dwa pierwsze rzuty i dwie brody , mimo że wiedziałem jak się tym posługiwać, gdyż miałem już wcześniej zestaw castingowy w rękach potem jednak się odblokowałem, dwa dni łowienia i ani jednego splątania , złowiłem nawet na Sildery 10 i 7cm 3 szczupaki w przedziale 45-55 cm krótko mówiąc połknąłem bakcyla pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 grzecho - fajny masz patyk hhehehe <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Fajny W praktyce wymiata, tak jak mnie zapewniałeś średnia waga /20-70g/ to jego żywioł <_< pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nie wiem czy ta rybka zmieszcza sie w regulamin... Ale jak dla uklei to dosyc gruby ekzemplarz. Skusil sie pierwotnie na tonancy woblerek kleniowy o masie 5g ale niestety kotwiczki byly dla niego za duze. Specialnie dla tego wantka zamienilem przynente na UL mikroobrotowke, jakies 6-7 metrow rzucic sie udalo i za trzecim razem juz mam rybe dla foto:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 jezeli catch and relase to wszystko w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam . Widzę ze strasznie tutaj ucichło.Oto kilka kleników złowionych na lekki zestaw . A wiec zaczynamy prezentację 47 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 53 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Regulaminowe 40 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No i najwiekszy 54 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Rolek gratuluje pięknych ryb , aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi