Grzecho Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Klenie jak marzenie Świetnie zaprezentowane do zdjęć.Gratulację.Na co się skusiły? pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Taki woblerek i taka blaszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 tia.... a jeszcze niedawno spece od castingu pisali że łowienie Kleni na casting to ekwilibrystyka. Rolek, wielkie brawa , kolejny raz pokazujesz że to co dla innych jest niemożliwe jest możliwe . Piękne Klenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Widzę, że to faktycznie lekki zestaw.Przyznam, że do dzisiaj nie sądziłem, że takimi przynętami można łowić wędką castingową. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wiele osób twierdzi że takimi maluchami ( śmieciami ) nie idzie łowić --- to jest dowód że można . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Żeby pomniejszyć zespół nieustannego , rewolucyjnego napięcia , tudzież dla relaksu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 @Rolek gratuluję pięknych kleni natomiast wracając do tematu czy można ,to nikt tu nie pisał że nie można castem dłubać, tylko że są do tego lepsze narzędzia. sam doświadczyłem łowienia kleni na casta jednak daleki jestem od namiętnego udowadniania sobie i reszcie świata że to najlepszy sposób połowu tego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Żeby pomniejszyć zespół nieustannego , rewolucyjnego napięcia , tudzież dla relaksu ... Twój komentarz Sławku jest jak strzał Janka z Czterech Pancernych - dwa razy w ten sam otwór! Nikt nie krzyczy, nic nie mówi ... no tak trudno wytrzymać ciszę, trzeba coś powiedzieć - odnoszę się do komentarzy pod zdjęciami Rolka. A teraz coś ode mnie. Mnie osobiście bardzo cieszy, że ktoś łowi w taki sposób i pokazuje, że się da. Co więcej imponuje mi to, że Rolek łowi ryby, bo między łowić (dyskutować) a łowić jest kolosalna różnica. Gratulacje Rolek! Cieszy mnie, że tak promujesz polski casting. A tak przy okazji - wydaje mi się (mogę się mylić), że nikt nie napisał, że się nie da - w każdym razie ja tego nie napisałem Tak więc proszę uważnie czytać wiadomości. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nie pamiętam juz czterech pancernych , Remku ..Fatalnie na obu stronach zazwyczaj wygląda publiczna wymiana poglądów . Albo jest dym i gra na uwalenie adwersarza . Albo jest ciskanie zabawkami i walenie drzwiami na pożegnanie z dozgonną urazą i uprzedzeniem . I jako alternatywa , nieodłączne koalicje twa , stawiane płotków i opłotków towarzyskich. Generalnie znajduję zbyt wiele emocji , zbyt mało zdolności do ucierania poglądów . Uważam wszystkich aktywnie uczestniczących userów za moich przyjaciół w hobby , z którymi mogę być szczery , nieraz do przesady i swobodny w ocenach . Nie zeżarła mi mózgowia skłonność do wylizanej poprawności i kontaktów bezdotykowych . Powiewają mi generalnie podziały na frakcje , partie i stronnictwa . Ale szokuje i irytuje mnie , niewiarygodna łatwość z jaką niektórzy się boczą i dąsają , jak nietykalni i egotyczni bywają , jacy są ulotni ..Po iluś tam latach propagowania nowoczesnego fishingu opartego o casting daje się zauważyć że dorobiliśmy sie licznego grona ekstremistów , stachanowców i papieży castingowych . Ja jestem tetrykiem i takim pozostanę . Ale środka , rdzenia i liczebnie okazałej masy zwyczajnych użytkowników wciąż nie ma . I co gorsza nie ma dla nich oferty . Czy takie łagodne pokpiwanie , z czarujących dziwactw niektórych , może nawet szlachetnych bzików , to coś niedobrego albo i nieeleganckiego ? Nie rozumiem tego i mi to wyłóżcie jak niedorozwojowi ..Cały wątek zresztą jest kuriozalny i wątpliwy w przesłaniu . Mam jakieś takie niejasne wrażenie , jakby łączył i scalał w jedno niewiarę , zdziwienie i dumę zarazem , że na casting ryby się łowi . Jakże to niezwkłe i wyjatkowe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Slawku sprawa jest prosta ...kazdy chce byc Tym Pierwszym Nauczycielem i Odkrywca ...zycie jest jednak jeszcze prostsze ...kazdy kto zaczyna bedzie zawsze tym pierwszym i to jest sprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...Cały wątek zresztą jest kuriozalny i wątpliwy w przesłaniu . Mam jakieś takie niejasne wrażenie , jakby łączył i scalał w jedno niewiarę , zdziwienie i dumę zarazem , że na casting ryby się łowi . Jakże to niezwkłe i wyjatkowe ... trafiles jak piescia w oko choc mi niektore posty bardziej tego monthy'ego przypominaja http://www.youtube.com/watch?v=O1HlOGc5_sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Skoro jest ten wątek to pozwolicie że dalej coś pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 pozwalamy, pozwalamy Bardzo ładny! Rolek łowisz jeszcze na spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Niestety Remku łowię już tylko na casting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Spinning juz dawno zostal zabroniony! Odpowiedni ludzie pilnuja czystosci obyczajow i tepia wszelkie odstepstwa od ortodoksji !! . pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Niestety Remku łowię już tylko na casting. Dlaczego niestety? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja nieodmiennie, co z resztą już kiedyś było kojarze netowe wędkarstwo z : http://www.youtube.com/watch?v=J0DAR-tUXds&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mam wędkę z pazurem, trzy rzuty za sobą, ale nie mam jeszcze kołowrotka. Mogę pretendować?Alright I am the Messiah... http://www.youtube.com/watch?v=N-isGzfYUZ4&feature=relat ed Gratuluję Rolek wspaniałych wyników, zwłaszcza te grube klenie są przepiękne. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja tam żaden nadzwyczajny model nie jestem , i zwyczajnie lubię rzeczy proste i oczywiste . W tym casting ..Jerry , ja też potulne zwierzę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Oni tez kiedys tacy beda ...potulni ...a moze raczej starzy i doswiadczeni ...na luzie po prostu ....a wtedy pojawia sie nastepni ..mlodzi , gniewni...Poszukiwacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sandacz też bardzo ładny Gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam . A tak zakończyłem niedzielne polowanie na wilki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Super! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Widzę Tomku, te wilki to bardziej przy lesie brały Gratuluję i puchnę z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Lipcowe okonki na casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi