Skocz do zawartości

Nasze ryby castingowe w 2009r

rolek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Niektórzy też łowią na casting tylko umieszczają zdjęcia w wątkach dotyczących ryb :D

Na przykład tu:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7847&amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;prevloaded=1&&start=600

@Sławek piękne potoki ;)

@Popper, dzieki :D. Obrotówki skręcane przez mojego tate są w tym roku wyjątkowo skuteczne. Mam już w lipcu na rozkładzie ponad 100 sztuk i oczywiscie absolutny C&R :mellow:

@MATAS napisał:Obrotówki skręcane przez mojego tate są w tym roku wyjątkowo skuteczne.

@MATAS czy błystki Twojego ojca nie powstają przypadkiem na pod zespołach pana MAGDZIARZA? bo jak na nie patrze to wszystko jest takie same oprócz samej paletki... przyznaję że sam korpus tych błystek jest typowo castingowy :D

okoni oczywiście gratuluję :D

@MATAS napisał:Obrotówki skręcane przez mojego tate są w tym roku wyjątkowo skuteczne.

@MATAS czy błystki Twojego ojca nie powstają przypadkiem na pod zespołach pana MAGDZIARZA? bo jak na nie patrze to wszystko jest takie same oprócz samej paletki... przyznaję że sam korpus tych błystek jest typowo castingowy :D

okoni oczywiście gratuluję :D

tofik, powiedzmy że tata ma w swoim magazynie duże ilości elementów wykonywanych przez Jarka Magdziarza, jako że bardzo sobie ceni jego korpusy to używa ich do konstrukcji swoich błystek, reszta elementów jest sprowadzana z USA, za wyjątkiem kotwic ownera oraz skrzydełek :D

A korpus, no tak :mellow: , chociaż przyznam szczerze iż użyłem taki cięzki korpus bardziej z powodu głębokosci na jakiej wędkuje niż aby poprawiac sobie komfort własciwosci rzutowych, aczkolwiek nie zaprzecze iż o wiele przyjemniej rzuca się takimi nabojami z Presso :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...