RADAR Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Mała trotka ale za to na casta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Dzisiaj kolejne maleństwo 53cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Pięknie wędkujesz, oj pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dziszejsza wieczorynka 75cm. na 9cm. A05T http://www.strikepro.se/eg079jcol.htm I odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 oj wykarmiona ryba taki boleń to już powód GRATULACJI!!!Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Boluś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jasio-prosty jak szpada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Aptekarz, nie uwarzasz, ze zdjecia chwyconych za leb ryb na brudnych szmatach sa poprostu obrzydliwe???? <_< JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Lepsze to niż na glebie.Jureczku Ja nie jestem fotografem a Moja profesja jest dość stresująca{APTEKARZ}to od tego ze jestem dokładny w tym co robię.Więc nie stresuj Ty Mnie.Toć jesteś moderatorem możesz sobie fotki usunąć.Ściereczka jest czysta i zwilżona.Rybka jest tylko przytrzymana i to tylko po to że jak by się czasem wzdrygnęła nie wpadła w trawę czy na kamienie.Jak Ty tego nie rozumiesz i nie widzisz a myślę że nie o to chodzi i się czepiasz bo już taka Twoja natura to nic na to nie poradzę,jedynie mogę współczuć.Rybka jest chwycona tak jak wszyscy rybki chwytają a gdzie Ty chwytasz za dupę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dzisiejsze Jaśki 50+ na rączce nie na szmacie,nie chwycone za łeb i nie wygięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 c.d.Jaśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Przecie ta pielucha jest czysta? Juruś Za dupę ? bbuuhahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 O dajcie spokój bo mam wargi spierzchnięte.Wesoło tu!!!Fotka z wody malucha 45-46cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a co to za czarne jajo z kotwicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Spoko to ochrona przed miejscowymi nie przed forumowiczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 @APTEKARZ chyba zrywałeś z tych jazi łuski co by wysłać do parady rekordów WW Kurde świetnie panowie łowicie ja mam teraz ZONK-a i piekne popołudnia spędzam w domu zamiast nad Wartą, a chciało by się pocastować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Piatras@, piękny bolo. Masz tam więcej takich grubasów?pozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzisiaj maluchy 40+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 12 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Gratuluję pięknych jazi łowionych tak regularnie --- super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Piatras@, piękny bolo. Masz tam więcej takich grubasów?pozdrawiamJ Owszem, byl klubeczek emerytow, sztuk ~10-15, ale przeoczylem ta sprawe przez te cholerne jazio-klenia... Teraz szukam nowego pensionata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Gratuluję pięknych jazi łowionych tak regularnie --- super sprawa.Rolek dzięki za gratki.Dzisiaj kilka młodziaków 40+ i jeden poważny Jan i oto on. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 A to taki Jan największy z dzisiejszego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Naszym celem jest propagowanie nowoczesnego wedkarstwa w obszarze polowu ryb na przynety sztuczne – rozumiemy przez to nie tylko otwartosc na nowe wedkarskie techniki ale równiez propagowanie idei wypuszczania zlowionych ryb (tzw. Catch and Release), dobrej jakosci sprzetu wedkarskiego, rodbuildingu, dobrej wedkarskiej i przyrodniczej fotografii. Osoby podzielajace podobny punkt widzenia i zainteresowania serdecznie zachecamy do publikacji artykulów oraz udzialu w naszym forum. Ponadto polecam lekture artykulu Fotografia wedkarska http://jerkbait.pl/?p=93 w którym opisano kilka podstawowych zasad wykonywania zdjecia ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Naszym celem jest propagowanie nowoczesnego wedkarstwa w obszarze polowu ryb na przynety sztuczne – rozumiemy przez to nie tylko otwartosc na nowe wedkarskie techniki ale równiez propagowanie idei wypuszczania zlowionych ryb (tzw. Catch and Release), dobrej jakosci sprzetu wedkarskiego, rodbuildingu, dobrej wedkarskiej i przyrodniczej fotografii. Osoby podzielajace podobny punkt widzenia i zainteresowania serdecznie zachecamy do publikacji artykulów oraz udzialu w naszym forum. Ponadto polecam lekture artykulu Fotografia wedkarska http://jerkbait.pl/?p=93 w którym opisano kilka podstawowych zasad wykonywania zdjecia ryb. Przeczytałem-ŚWIETNY ARTYKUŁ!!!A na{tzw.catch & Release} to Mi tu nie wjeżdżaj bo nie dość że Moje ryby w 100% wracają do wody,to często wykupuje je za kasę na jabola od miejscowych a często nie są to proste rozmowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi