Tomy Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Żeby tylko zadeptali w takim przypadku to pół biedy,z bolkami zrobiłem błąd wstawiając fajne fotki i kilka sztuk 70+ wyjechało stamtąd do słoików na kwaśno.Co do miejsc Jaziowych to wyjechał ostatnimi czasy z tych okolic kolo ze złamaną nogą,tam wypadki chodzą po ludziach.Niebezpieczna okolica .Dzisiaj z rana bolek 80+ i 6 kotów 60+.Nowa miejscówka całkiem dziewicza drogę torowałem sobie maczetą ale opłacało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 A pod wieczór trzy Jaśki dwa pod 50 i jeden kot 40+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 APTEKARZ - poprostu pełen odjazd, szczerze to gdybyś nie wstawiał fotek i codziennie pisał że łowisz takie ryby to bym nie uwierzył . Naprawde ogromny szacun, szczególnie na casting ponieważ pokazujesz że można łowić piękne Jazie i to bardzo bardzo regularnie, SUPER! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Wczoraj Jaśki odprowadzały przynęty i nie chciały zagryzać.Za To jak walnął pod wieczór to od razu 59cm na dodatek sterydowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Z całym szacunkiem dla Ciebie, Tomku, myślę, że powinieneś założyć wątek Ryby Aptekarza. Wygląda na to, że Ty jeden, oprócz pracy zawodowej, regularnie jesteś na rybach i regularnie je poławiasz. Szacunek, szacunek i jeszcze raz szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Bez sensu. To by przypominało jakąś dokumentację techniczną. Dzień, ilość sztuk, ich długość a to wszystko okraszone identycznymi zdjęciami ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Bez sensu. To by przypominało jakąś dokumentację techniczną. Dzień, ilość sztuk, ich długość a to wszystko okraszone identycznymi zdjęciami ryb. I Mniej więcej w tym celu są dla Mnie te zdjęcia.Wątku takiego nie założę bez obaw .Kryst dzięki za gratki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ten to wyglada niczym rasowa wzdręga !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 No tak widzisz dokładnie pół rybki kubson jak łowisz wzdręgi 45cm to gratuluje szczerze w to wątpiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A mnie się wydaje, że chodziło bardziej o intensywne wybarwienie tego jazia(złote łuski i piękne, czerwone płetwy) upodabniające go do krasnopiórki, niż pomyłkę ze strony @Kubsona... Nie rozumiem, dlaczego każdy niejednoznaczny(tzn. inny niż: gratulacje, super rybki) post jest odbierany przez wielu jako atak, aluzję, insynuację(i można by jeszcze trochę wymieniać)... Więcej luzu PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Bez sensu. To by przypominało jakąś dokumentację techniczną. Dzień, ilość sztuk, ich długość a to wszystko okraszone identycznymi zdjęciami ryb. Kolego, nie bierz wszystkiego na poważnie. To była żartobliwa propozycja dla @APTEKARZ i podziw dla jego aktywności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A mnie się wydaje, że chodziło bardziej o intensywne wybarwienie tego jazia(złote łuski i piękne, czerwone płetwy) upodabniające go do krasnopiórki, niż pomyłkę ze strony @Kubsona... Nie rozumiem, dlaczego każdy niejednoznaczny(tzn. inny niż: gratulacje, super rybki) post jest odbierany przez wielu jako atak, aluzję, insynuację(i można by jeszcze trochę wymieniać)... Więcej luzu PozdrawiamKamilKamil no chyba jestem przewrażliwiony,ale po tylu atakach cud że żyje bo mało nie zszedłem ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A mnie się wydaje, że chodziło bardziej o intensywne wybarwienie tego jazia(złote łuski i piękne, czerwone płetwy) upodabniające go do krasnopiórki, niż pomyłkę ze strony @Kubsona... Nie rozumiem, dlaczego każdy niejednoznaczny(tzn. inny niż: gratulacje, super rybki) post jest odbierany przez wielu jako atak, aluzję, insynuację(i można by jeszcze trochę wymieniać)... Więcej luzu PozdrawiamKamilKamil no chyba jestem przewrażliwiony,ale po tylu atakach cud że żyje bo mało nie zszedłem ze śmiechu Łomatko, tego się nie spodziewałem...hehehehe, ale ubawiłem się teraz po pachy i sam o mało nie zszedłem ze śmiechu. ... a mówią że ryby relaksują Oczywiście że chodziło mi o ubarwienie tego Jazia, złoty i krwisto czerwone płetwy, po prostu piękny !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Dzisiaj się pobawiłem ale tylko koty 40-45cm.Grubasy się tylko przyglądały wobkom robiąc fale płynąc za nimi. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Jaśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Jaśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam.Oto sandaczyk z ostatniego weekendu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 na prośbę @batmanika , rybki z UK jak widać już świetnie żerują dodam tylko że ten kijek team dragona w tle to marzenie wielu angoli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 okoń niezły grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 okoń pierwsza klasa...mam nadzieje że jesienny dłuższy wypad i u mnie zaowocuje takimi garbusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 no fakt rybki to tam łowią spore i bez większych problemów, gorzej jeśli chodzi o warunki. zazwyczaj są to mega brudne rzeki i kanały, na wodach stojących żyć nie dają karpiarze. na nieszczęście @batmanik mieszka w takim terenie dość mocno zniszczonym przez przemysł ale to ma i plus bo wodę w Warcie czy Odrze uważa za czystą to 2 zdjęcia z całej jego fotorelacji jaką dostałem od niego tydzień temu... trzeba przyznać że się chłopaki(jego kompanem jest Czech który na nasze szczupaki mówi CIUPAKI ) nie nudzili się, takich szczupaczków złowili kilka plus kilka mniejszych często słyszę że angielski rybostan + nasze łowiska i mielibyśmy raj na ziemi....jako ciekawostkę podam że szczególną furorę wsród miejscowych ryb robią jerki BigBaita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 @tofik, @rolek, @aptekarz piękne rybki gratuluje - fajnie że coraz więcej pięknych ryb jest łowionych na casta i coraz więcej ludzi się przekonuje do multika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ja ostatnio ćwiczyłem pasiaki do bólu.Świetne brania na wobka prowadzonego jerkiem.Rozmiar rybek taki sobie 30+ a na gumę sam drób.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Okonki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi