Skocz do zawartości

Nasze ryby castingowe w 2009r

rolek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

:lol: Lepsze to niż na glebie.Jureczku Ja nie jestem fotografem a Moja profesja jest dość stresująca{APTEKARZ}to od tego ze jestem dokładny w tym co robię.Więc nie stresuj Ty Mnie.Toć jesteś moderatorem możesz sobie fotki usunąć.Ściereczka jest czysta i zwilżona.Rybka jest tylko przytrzymana i to tylko po to że jak by się czasem wzdrygnęła nie wpadła w trawę czy na kamienie.Jak Ty tego nie rozumiesz i nie widzisz a myślę że nie o to chodzi i się czepiasz bo już taka Twoja natura to nic na to nie poradzę,jedynie mogę współczuć.Rybka jest chwycona tak jak wszyscy rybki chwytają a gdzie Ty chwytasz za dupę??? :lol: :lol: :lol:

Naszym celem jest propagowanie nowoczesnego wedkarstwa w obszarze polowu ryb na przynety sztuczne – rozumiemy przez to nie tylko otwartosc na nowe wedkarskie techniki ale równiez propagowanie idei wypuszczania zlowionych ryb (tzw. Catch and Release), dobrej jakosci sprzetu wedkarskiego, rodbuildingu, dobrej wedkarskiej i przyrodniczej fotografii. Osoby podzielajace podobny punkt widzenia i zainteresowania serdecznie zachecamy do publikacji artykulów oraz udzialu w naszym forum.

Ponadto polecam lekture artykulu Fotografia wedkarska http://jerkbait.pl/?p=93 w którym opisano kilka podstawowych zasad wykonywania zdjecia ryb.

Naszym celem jest propagowanie nowoczesnego wedkarstwa w obszarze polowu ryb na przynety sztuczne – rozumiemy przez to nie tylko otwartosc na nowe wedkarskie techniki ale równiez propagowanie idei wypuszczania zlowionych ryb (tzw. Catch and Release), dobrej jakosci sprzetu wedkarskiego, rodbuildingu, dobrej wedkarskiej i przyrodniczej fotografii. Osoby podzielajace podobny punkt widzenia i zainteresowania serdecznie zachecamy do publikacji artykulów oraz udzialu w naszym forum.

Ponadto polecam lekture artykulu Fotografia wedkarska http://jerkbait.pl/?p=93 w którym opisano kilka podstawowych zasad wykonywania zdjecia ryb.

Przeczytałem-ŚWIETNY ARTYKUŁ!!!A na{tzw.catch & Release} to Mi tu nie wjeżdżaj bo nie dość że Moje ryby w 100% wracają do wody,to często wykupuje je za kasę na jabola od miejscowych a często nie są to proste rozmowy.

.

post-1204-1348914466,4726_thumb.jpg