Skocz do zawartości

Nasze ryby castingowe w 2009r

rolek

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby tylko zadeptali w takim przypadku to pół biedy,z bolkami zrobiłem błąd wstawiając fajne fotki i kilka sztuk 70+ wyjechało stamtąd do słoików na kwaśno.Co do miejsc Jaziowych to wyjechał ostatnimi czasy z tych okolic kolo ze złamaną nogą,tam wypadki chodzą po ludziach.Niebezpieczna okolica :o .Dzisiaj z rana bolek 80+ i 6 kotów 60+.Nowa miejscówka całkiem dziewicza drogę torowałem sobie maczetą ale opłacało się.

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

APTEKARZ - poprostu pełen odjazd, szczerze to gdybyś nie wstawiał fotek i codziennie pisał że łowisz takie ryby to bym nie uwierzył ;).

Naprawde ogromny szacun, szczególnie na casting ponieważ pokazujesz że można łowić piękne Jazie i to bardzo bardzo regularnie, SUPER! :D.

A mnie się wydaje, że chodziło bardziej o intensywne wybarwienie tego jazia(złote łuski i piękne, czerwone płetwy) upodabniające go do krasnopiórki, niż pomyłkę ze strony @Kubsona...

Nie rozumiem, dlaczego każdy niejednoznaczny(tzn. inny niż: gratulacje, super rybki) post jest odbierany przez wielu jako atak, aluzję, insynuację(i można by jeszcze trochę wymieniać)...

Więcej luzu

Pozdrawiam

Kamil

A mnie się wydaje, że chodziło bardziej o intensywne wybarwienie tego jazia(złote łuski i piękne, czerwone płetwy) upodabniające go do krasnopiórki, niż pomyłkę ze strony @Kubsona...

Nie rozumiem, dlaczego każdy niejednoznaczny(tzn. inny niż: gratulacje, super rybki) post jest odbierany przez wielu jako atak, aluzję, insynuację(i można by jeszcze trochę wymieniać)...

Więcej luzu

Pozdrawiam

Kamil

Kamil no chyba jestem przewrażliwiony,ale po tylu atakach cud że żyje :o bo mało nie zszedłem ze śmiechu :mellow:

Więcej luzu

Pozdrawiam

Kamil

Kamil no chyba jestem przewrażliwiony,ale po tylu atakach cud że żyje :o bo mało nie zszedłem ze śmiechu :mellow:

Łomatko, tego się nie spodziewałem...hehehehe, ale ubawiłem się teraz po pachy i sam o mało nie zszedłem ze śmiechu. :mellow:

... a mówią że ryby relaksują :wacko:

Oczywiście że chodziło mi o ubarwienie tego Jazia, złoty i krwisto czerwone płetwy, po prostu piękny !!

Pozdrawiam

Kuba

no fakt rybki to tam łowią spore i bez większych problemów, gorzej jeśli chodzi o warunki. zazwyczaj są to mega brudne rzeki i kanały, na wodach stojących żyć nie dają karpiarze. na nieszczęście @batmanik mieszka w takim terenie dość mocno zniszczonym przez przemysł :wacko: ale to ma i plus bo wodę w Warcie czy Odrze uważa za czystą :huh: to 2 zdjęcia z całej jego fotorelacji jaką dostałem od niego tydzień temu... trzeba przyznać że się chłopaki(jego kompanem jest Czech który na nasze szczupaki mówi CIUPAKI :lol: ) nie nudzili się, takich szczupaczków złowili kilka plus kilka mniejszych :huh: często słyszę że angielski rybostan + nasze łowiska i mielibyśmy raj na ziemi....jako ciekawostkę podam że szczególną furorę wsród miejscowych ryb robią jerki BigBaita :huh: