Andrzej Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam Was wszystkich, jedzie do mnie curado 301 i tak zastanawiam sie w co je wkręcić.C 3 przy Rozemajerze zaczyna dawać ciała tak samo jak i wędka.Potrzebuję kijek 2 częściowy do Sliderów 12S, Fatso 14S i Jacków 18S.Bardzo chętnie wysłucham Waszych rad.Co polecacie do 700-800 PLN? Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 to kolowrotek niskoprofilowy do ciezkiego lowienia, wiec do jerkowania jak znalazl, reszte znajdziesz w katalogu optymalnych zestawow co sie dzieje z wedka i ktory model posiadasaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 @pittI tu całkowicie zgadzam się z Tobą. Użytkuję 301 z Rozemejerem 120 do ciężkiej orki i pasują do siebie wspaniale. W ubiegłym sezonie w Szwecji były katowane przez 2 tygodnie pod naprawdę ciężkimi jerkami, a efekty były także niezłe.Zestaw dobrze dobrany, chociaż to moja subiektywna ocena.Pozdrawiam.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Łowiłem 301 z Rozemeijerem do 120 jerk it . Wiele wabików powyżej 30 gram a nawet sporo nizej świetnie z tego fruwaMasz tabelę jak napisał Pitt, pomyśl jakie wabiki użyjesz i dobierzesz moc i cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 @PittMoja wędka to Rozemeijer Jointed Jerk 1,95m 80g.W sumie to jej nic nie dolega tylko korek trochę się sypie. Czy są krótsze wersje polecanych przez Was wędek 2 Jerk it bo ten model ma chyba 2,1m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 sa 1.95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Jęśli będziesz zainteresowany 2 częściowym 2 jerk-item do 120 gram 1,95m to daj znać na priv. Mam do sprzedania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Dzięki Wam za pomoc.Ubiłem targu z Baloo i jestem bardzo zadowolony. Dla zainteresowanych tą wędką smutna informacja.Ten model nie jest już w sprzedaży. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi