Czerwc Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Witam,zgubiłem jedną część do mojej Ultegry, jest to górny ślizg od worma, dorobiłem sobie podobny, ale mam problem z określeniem jego długości. Mam więc prośbę, czy ktoś z was kto posiada ten młynek lub bliźniacze, jest w stanie podać mi długość/wysokość tego ślizgu. Dołączam jego zdjęcie. Chodzi mi o rozmiar młynka 2000/2500. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Czerwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) 10mm mam w TP 98, myślę że w tych podobnie powinno być. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Równiutkie 10 mm ? Też myśle, że będzie to samo, bo wszystkie te maszyny są bardzo podobne, Dzięki Jozi, biorę papierek i jadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tak, mierzony suwmiarką elektroniczną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 No to elegancko, jeszcze raz wielkie dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi