biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam. Nie wiem czy tylko ja mam taką niedogodność ze strony Jerkbait.pl cholernie wolno mi się otwierają,czy coś się dzieje ?Jakaś awaria?no chyba nie wina mrozu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Samo się nie zrobiło akcja była podjęta choć nie ukrywam ... jeśli wśród nas jest jakiś spec od PHP, MySql, aplikacji internetowych to ..... poszukiwany żywy (tylko) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luka81 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Samo się nie zrobiło akcja była podjęta choć nie ukrywam ... jeśli wśród nas jest jakiś spec od PHP, MySql, aplikacji internetowych to ..... poszukiwany żywy (tylko) PozdrawiamRemek kilka stron zrobiłem przy pomocy joomla cms a więc php i sql lekko ogarnięty jezeli moge pomóc to chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 co jakiś czas, tak od godziny: 503 Service Unavailable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzis system dziala niestabilnie.Juz podejmowane sa dzialania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No tak... Adres, z którego odpowiada j.pl jest z puli home.pl... To trochę wyjaśnia. Co? Bo mam kolejną fakturę do opłacenia i się zastanawiam ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Zbyt dużo odwiedzin ma jerkbait.pl i home na początku wyrzuci błąd 500 by po jakimś czasie wyłączyć konto. Problem stary jak internet. Trzeba albo zoptymalizować skrypt (obciąć różne usługi) lub zmienić dostawcę. FUDforum ma spore możliwości konfiguracyjne, warto zajrzeć i powyłączać zbędne ficzery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 A czy coś nadal się dzieje? My już mamy własny serwer Z home.pl pożegnaliśmy się?kilka tygodni temu. Teraz mam .... spory zapas mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mam to nader często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Też mam jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Sprawdzę. Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dzisiaj tj: 15.11.2011r. zostanie wymieniony jeden uszkodzony dysk po godzinie 24:00 Przerwa nie powinna trwać dłużej niż 20-30m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
biosteron
Witam.
Nie wiem czy tylko ja mam taką niedogodność ze strony Jerkbait.pl cholernie wolno mi się otwierają,czy coś się dzieje ?Jakaś awaria?no chyba nie wina mrozu
.
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi