biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam. Nie wiem czy tylko ja mam taką niedogodność ze strony Jerkbait.pl cholernie wolno mi się otwierają,czy coś się dzieje ?Jakaś awaria?no chyba nie wina mrozu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomass Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mi śmiga idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 No ... już po interwnecji śmiga odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja natomiast nie widzę poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 U mnie tez wolniutko. Odswiezajac strone czekam z 7-8 sekund, a mam internet o szybkosci 2000. To pewnie przez te mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wczoraj zgłosiłem problem do dostawcy hostingu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golsyl1980 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ja w pracy mam 4 mb/s i też wczoraj tak wolno śmigało .Ale dziś OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Dziękuje za interwencje,dziś jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Uzytkownik z Deutschland tez zglasza ze wszystko elegancko chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam. Przepraszam,ale dziś problem ten sam, powrócił :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 U mnie tez wolniutko,bardzo wolniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Prędkość jak Nasza Klasa jeszcze pare miesięcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 U mnie również PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zjadło tematy z forum ogólnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 panowie spokojnie, cosik nam server straszy ... remek juz nad tym siedzi najlepiej nic nie pisac ... poniewaz podwojnie wyjsc moze ... najlepiej wylogowac sie na jakis czas, wypic herbatke i obejzec wiadomosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Problemy techniczne .... identyfikuję źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Już śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tak ale ... nie wiem gdzie problem. Ale eskaluję do dostawcy bo jestem na 100% pewien, że to jego wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dzięki...ale nie dla dostawcy ,niech więcej nie robi takich numerów najlepiej wylogowac sie na jakis czas, wypic herbatke i obejzec wiadomosci ... @pitt,tego też już się nie da na spokojnie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Czy tylko u mnie czy jeszcze u kogoś tak wolno dzisiaj działa J.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 umnie tez baaardzo wolno wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ten problem dotyka mnie coraz częściej .Około 2 min czekałem aby to napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Potrzebna jest pomoc kogoś kto się zna, bo wczoraj przez około 1 godzinę j.pl ładował się ekstremalnie wolno, kiedy inne strony działały przyzwoicie. Ale dla odmiany teraz (wtorek rano), j.pl śmiga jak błyskawica a moja poczta na wp.pl nie, stoi w miejscu. Ja nie udzielę żadnych mądrych porad, bo jestem całkowitym ignorantem w tej materii. Wiem, że w naszej społeczności jest Kolega, który się zna, może On znajdzie ten post i pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 U mnie wszystko śmiga Może należy wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
biosteron
Witam.
Nie wiem czy tylko ja mam taką niedogodność ze strony Jerkbait.pl cholernie wolno mi się otwierają,czy coś się dzieje ?Jakaś awaria?no chyba nie wina mrozu
.
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi