Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 31 stycznia g. 18:00 - spotkanie po Targach Wędkarskich na Torwarze

Friko

Pytanie

Drodzy Forumowicze,

Nadszedł czas na kolejne, comiesięczne warszawskie spotkanie jerkbait.pl.

W styczniu, z racji powrotu do Warszawy targów wędkarskich, spotkanie organizujemy wyjątkowo w sobotę, 31 stycznia, od godz. 18:00 (po zamknięciu pierwszego dnia targów dostępnego dla publicznosci).

Miejsce, w którym się spotykamy jest położone również blisko Torwaru gdzie będą odbywały się tegoroczne targi, w zasięgu pieszego spaceru: Restauracja RETURN CLUB CAFE przy ul. Myśliwieckiej 4a.

Strona internetowa miejsca w którym się spotykamy:

http://www.returncafe.pl/

I link do mapki dojazdowej:

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=return+club&loc=Warsz awa%2C+&Submit=Szukaj&cId=&sId=

Mam nadzieję, że lokalizacja w pobliżu hali targowej zachęci forumowiczów, którzy zakończyli zwiedzanie, do podzielenia się wrażeniami i pokrzepienia małym conieco we wspólnym gronie :D

Oczywiście poza sympatycznym jak zawsze faktem spotkania, w planie mamy również atrakcje:

1/ prezentajcę fotograficzną Remka z najświeższej wyprawy do USA na mistrzostwa w wędkarstwie podlodowym

2/ spotkanie z forumowymi rodbuilderami

Jest mi szczególnie miło poinformować iż podczas tegorocznych targów rodbuilderzy aż z 4 pracowni przygotowują wspólną ekspozycję, są to: @Ireneusz Matuszewski (Pracownia Fishing Center), @Roman Pietrzak (Pracownia Specjalista), @sawal (Pracownia Saks) oraz @ArtRod (Pracownia ArtRod). Mam nadzieję iż 31 stycznia wszyscy zjawią się na naszym spotkaniu :D - rzadka okazja dla miłośników dobrego sprzętu (a jak znam życie pewnie również okazja do potargowania się o kije wystawiane na ekspozycji :lol: )

Serdecznie zapraszamy!

Bardzo prosiłbym osoby chętne do udziału w najbliższym spotkaniu o wpisywanie się poniżej, ponieważ będę musiał przed spotkaniem podać orientacyjną ilość miejsc do rezerwacji:

1. Remek

2. Friko

3/4/5. Fishing Center (Irek, Piotrek, Hubert)

6. Roman Pietrzak

7. sawal

8/9.ArtRod

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czas, miejsce, sprzęt. Kamerę przywiozę!

Jakoś dziwnie się te płytki nagrały - od środka a nie od samego brzegu. komputer ich nie widzi - DVD też co ... mnie trochę niepokoi.

Możemy umówić się w tygodniu - wiadomość na priv zaraz wyślę.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Widzę że będzie duże spotkanie - mam nadzieję że wszystkim uda się przyjść, miło byłoby się spotkać w TAKIM gronie. Osoby które do tej pory nie uczestniczyły w naszych spotkaniach są oczywiście również mile widziane - o to właśnie przecież chodzi żeby spotkać się w realu.

Lokal jest dobrze zorganizowany, więc z prezentacją i z pomieszczeniem się nie powinniśmy mieć problemu :D zgłodniali po zwiedzaniu targów będa mogli również zamówić coś smacznego do zjedzenia - ja już próbowałem ;)

aktualna lista:

1. Remek

2. Friko

6. Roman Pietrzak

7. sawal

8/9.ArtRod (Tomek, Michał)

10.milupa4

11.slider

12.pablom

13.BartekP

14.Tommek

15.adasio

16.pirania74

17.lukexio

18.hlehle

19.maroni

20.Pikehunter

21.Korsarz

22.Kubson

23.Sławek

24.Kryst

25.nemo

26.krzysiek

27.Luka81

28.Włóczykij

29/30. Seba + brat

31/32. wujek + Monini

do zobaczenia !

• 0

1. Remek

2. Friko

6. Roman Pietrzak

7. sawal

8/9.ArtRod (Tomek, Michał)

10.milupa4

11.slider

12.pablom

13.BartekP

14.Tommek

15.adasio

16.pirania74

17.lukexio

18.hlehle