intoxication Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Cześć. Polecacie jakieś wkładki do gumiakow. Ostatnio chodziłem w neoprenach z gumiakiem i gdyby nie ciągnęło od podeszwy to komfort byłby zupełnie inny. Co do skarpet to przymierzałem się do tych. https://m.euro.com.pl/inteligentna-odziez/sunen-gk2m.bhtml?gclid=Cj0KCQiAzsz-BRCCARIsANotFgMCw-BlCegDW7oPTFPCJTn7mAkH7aSJ98q1WRfu2SfMiaoIgCK2FGkaAuK7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Po co robić z siebie jakiegoś zelektryfikowanego iron mana? Nie lepiej zaufać naturze? Są firmy, które robią świetne skarpety z wełny merynosa np. Geoff anderson, tu macie recenzję -> https://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/21-testy-sprzetu-wedkarskiego/117375-skarpety-boot-warmer-geoff-anderson-recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zamówiłem skarpety trapera. 81% merynosa, zobaczymy co są warte. W przyszłym roku wezmę simmsy g3 z wbudowanymi kaloszami. Mają 7mm neoprenu, kumpel śmiga w cienkich skarpetkach i jest komfortowo w grudniu. Odpada suszenie butów po łowieniu, odpadnie kilkudniowe suszenie butów do brodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zamówiłem skarpety trapera. 81% merynosa, zobaczymy co są warte.W przyszłym roku wezmę simmsy g3 z wbudowanymi kaloszami. Mają 7mm neoprenu, kumpel śmiga w cienkich skarpetkach i jest komfortowo w grudniu. Odpada suszenie butów po łowieniu, odpadnie kilkudniowe suszenie butów do brodzenia.Jeżeli masz problem z potliwością- może nie być za ciekawie w neoprenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nie mam, ale tą potliwość można wyeliminować dezodorantem i odpowiednimi skarpetami które odprowadzają wilgoć i dalej jest ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @PiterS, Ty masz coś wspólnego z Geoff'em, czy z forsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) @PiterS, Ty masz coś wspólnego z Geoff'em, czy z forsem?To właściciel tego przybytku(FORS). Edytowane 12 Grudnia 2020 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Bridgedale obalaj ,latam już w tych modelach sporo , mega ciepłe ale drogie niestety, adekwatnie do jakości , maja sporo modeli, napewno coś znajdziesz dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Lata lecą nóżki marzną potrzeba ciepłych skarpet.Może ktoś z kolegów coś zaproponuje dla starszego pana.Mam na myśli takie do połowy łydki,ale dłuższe też mogą być. I jeszcze jedno,aby nie trafił ich szlak po drugim praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Panie kolego jakieś dobre narciarskie powinny być ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Skarpety z zawartością około 60% wełny merynosa plus syntetyk dla lepszej wytrzymałości i jony srebra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek134523 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Osobiście latam w takich: https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-325819 Mega ciepłe w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ciuchy Geoffa zawsze godne polecenia. Skarpety mają różnej grubości z wełny merynosa. Wersja Reboot grubością takie uniwersalne, jeśli grubsze to seria Coozy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 poszukaj na alegro skarpet z alpaki - bardzo gruba, przyjemna wełna bez dodatków za ułamek ceny merino... w zestawach po 3szt... niestety są nieco krótsze... na trwałość nie narzekam, a używam od ok. 2-3 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Polecam skarpety polskiej firmy Comodo. Dobra jakość za rozsądną cenę.https://nastopy.pl/skarpety/meskie/sportowe/trekkingowe1/caloroczne/skarpety-trekkingowe-alpamerino-trek-welna-65-alpakamerino-6-kolorow-20445?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4NWrBhD-ARIsAFCKwWv5N2l-FQMHh7i_enhAW0zybK-Mu9PA6lCR5BqVTj9rHwtulJ6Bp_gaAjttEALw_wcBAlbo jeszcze "cieplejsze"https://nastopy.pl/skarpety/trekkingowe1c/najcieplejsze-welniane-skarpety-polarpeak-80-welna-alpaka-merino-20342 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryt Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Niezawodne i wielokrotnie sprawdzone https://www.mediaexpert.pl/sport-i-rekreacja/sporty-zimowe/odziez-podgrzewana/glovii-ogrzewane-skarpety-z-pilotem-rozm-m . Używam na ryby od wielu lat, szczególnie późna jesień i wiosna na łódce Są też tańsze propozycje skarpet z akumulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Jeżeli brodzimy to polecam te o ile mamy możliwość zakupu: Cabela’s® Wader Knee-to-Toe Socks | Cabela's Canada (cabelas.ca) pozdrowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Mi do brodzenia w zimie sprawdza się Traper Alaska o zawartości 80% wełny merynosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 A ja polecam skarpety "Smartwool Classic Mountaineer Maximum Cushion Crew", oczywiście jako pierwsze skarpety z coolmax np. Bridgedale Base Layer Coolmax Liner. Mam taki zestaw i na troci gdzie byłem w zwykłych gumowych kaloszach noga nie marzła. Do tego spodnie polarowe Vision Nalle i żadne mrozy niestraszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi