adriano Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 W Daiwach zatrzymałem się na starych Turkach Powiedzcie Panowie jak się ma wielkość body/średbica szpulki Daiwy Presso 2025 do Vanquisha 2500 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 W Daiwach zatrzymałem się na starych Turkach Powiedzcie Panowie jak się ma wielkość body/średbica szpulki Daiwy Presso 2025 do Vanquisha 2500 ?Miałem vanquisha c3000sdh i zamieniłam właśnie na presso, różnica w wielkości widoczna gołym okiem,konkretów nie napiszę bo nie mierzyłem. Tak wizualnie to daiwa 20XX to coś pomiędzy Shimano 2500/3000 a c2000s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 A który model daiwy z starszych byście polecili do kija do 10g na klenie? Tak do 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 A który model daiwy z starszych byście polecili do kija do 10g na klenie? Tak do 700 złLuvias, Ignis, team daiwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Turek też by się nadawał, no chyba że to 30-40 gram wagi więcej by Ci przeszkadzało w stosunku do tych "lżejszych" Daiw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi