PILOT Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Fotka jak zwykle piekna, dorodny puchacz;). Ja zawsze szukam pretekstów zeby nie pakować się w te najdroższe konstrukcje ale wtedy chyba próbuje zwieść samego siebie. CC i Ryoga są bez zarzutów to się nie zmienia. Teraz będę sandaczował Tatulą SHL JDM bo mi się podoba ale zapewne niebawem po kilku próbach zostanie Steez jako niski profil do jigowania. Czyli prawdopodobnie bedzie CC, Ryoga, Steez no i jeszcze marzy sie o CardiffDC i czeka na Ryoge 50, nie tylko ja oczekuje jej w tym rozmiarze;) (pozdro Tomy:)) Edytowane 14 Lipca 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 @PILOT Steez SV tylko i jeszcze raz tylko.Zresztą,dzięki Ci KOLEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dobry sprzęt, postarli się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 A ile wchodzi PE#2,0 na Steeza SV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 na szpulę 103 max ok. 140m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) W końcu który steez wybrać pod sandacza. Edytowane 18 Października 2014 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ja zdecydowałem się na SV TN do cięższej roboty - czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) U mnie jeden SV pracuje z gumkami 3"+7-10g,drugi SV TN z gumkami 4"-6"+12-20g,kogut 12-26g i polecam jak najbardziej(innego nie chcę )A trzeci po wymianie łożysk do paproszenia okoniowego,też bajka. Edytowane 19 Października 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Tylko gdzie teraz go wyrwać po cenie jak Japan Angler.Czy można u niego zamówić i ile się czeka? Edytowane 19 Października 2014 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kazu ma pre-order na kilka sztuk i możliwe, że pod koniec miesiąca będzie miał u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jóź dodałem do listy życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) lepiej o niego napisz, bo mogą się nie pojawić na sklepie i nie dostaniesz powiadomienia Edytowane 19 Października 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dobra już pisze,dzięki Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Niestety Kazu napisał ze te sv tn bardzo popularne i jest bardzo długi czas oczekiwania.Dzisiaj da znać ile czasu cze czekać. A czym różnią się steez sv od sv tn oprócz wyglądu i głębokości szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) jak dla mnie różni się wszystkim, łącznie z "filozofią" projektową, zaczynając od przełożenia 6.3 / 8.6 ! chyba, że na myśli masz zwykły SV (a nie ten z tytułu tego wątku), to znaczących różnic już jest sporo mniej Edytowane 20 Października 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 zresztą priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tak chodzi o zwykły sv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 oprócz wyglądu, carbonowej korbki i powiększonego nieco (8%) koła, to moim zdaniem nie ma istotnych różnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Czy ktos sie orientuje ile plecionki PE 1.0 lub PE 1.2 wchodzi na szpule fabryczna tego kolowrotka ? Steez Limited SV 105XH L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Aktualizacja linka do strony Daiwy, bo coś poprzedni nie działa jak potrzeba... http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/steez2013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 I kolejny link: http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/steez_ltd_tn/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 I ostatni do kolekcji: http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/steez_ltd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi