osiak Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam, Zwracam się z serdeczną prośba do osób pracujących bądź prowadzących sklep internetowy oferujący swoim klientom programy lojalnościowe.Trzeba odpowiedzieć na kilka pytań które potrzebne są do złożenia pracy magisterskiej.Osoby który są w stanie pomóc proszę o kontakt na priv lub tutaj w temacie. Myślę, że zajmie to max. 5 min, a jest mi to bardzo potrzebne.... Prześlę pytania na email. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 zapytałem na priv:) dzięki za odzew Może ktoś jeszcze poświeci chwilę czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi