guzik001 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam serdecznie.Posiadam spining silstar yahresrute 1993 / 94 roku trzcinowego.wedzisko to posiada tytanowe przelotki pokryte 24 karatowymzlotem.Ma 2,95 m.jesli chodzi o akcje to jest to 20-50 gram wyzutu.Jest to unikat wersta kolekcionerska na caly swiat wyszlo 1500 egzemplarzy.wedka nie pisiada zadnych zarysowan a na korku jest oryginalna folia.Chcialem piprosic czy moze ktos mi wycenic te wedzisko poniewaz wiem ze ta wedka posiada na dzien dzisiejszy dosc duza wartosc i chce ja sprzedac tylko nie wiem za ile.Dzieki za pomoc i z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Rok trzcinowy znamionuje unikatA warta jest tyle ile ktoś będzie chciał zapłacićWystaw na allegro z ładnymi zdjęciami licytacja od 1 pln bez minimum i poznasz wartość silstaraPowodzenia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) Taka zbieranina cen tego kijka z allegro (są też inne,więc trzeba wyłuskać ten model):http://archiwumallegro.pl/search/6339516-silstar-jahresrute.html Edytowane 4 Lipca 2014 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A ile z tych aukcji zakończyło się sprzedażą ? Chyba ani jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Chciałbym odświeżyć temat. Posiadam ten sam model Silstara w stanie sklepowym, folia na korku. Jakiś czas temu wystawiłem go na giełdę i jeden Kolega zadeklarował chęć kupna po powrocie do kraju i na moje szczęście nie odezwał się. Chciałem zapytać czy ktoś użytkował takiego Silstara ? Co to są za przelotki w kolorze złotym ? Jak ten kijek sprawdza się w boju gdyż tak sobie planuje nim połowić, może do trola... wszelkie spostrzeżenia z użytkowania tego modelu mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi