tomuś Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Mamy mały wysyp postów sezonowo - wakacyjnych więc też spróbuję zasięgnąć języka. Łowił z was ktoś w odcinku ujściowym Regi, w porcie i na plaży koło wyjścia z portu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) W porcie dawno temu okonie, na "czerwone robaki". Jeszcze dawniej, powyżej pierwszego mostu drogowego zapiąłem coś, co po długiej i trudnej walce, okazało się być czajnikiem, z przepalonym na wylot dnem.Nie mniej rzeka tam piękna i warto próbować. Sugeruję wypady, w okolice poniżej Trzebiatowa. Edytowane 1 Lipca 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 same okolice ujsciaby okresowo bywają bogate w jazie oraz okonie. Do tego jeszcze oczywiscie troc.. Generalnie jak się już tamjest to grzechem jest nie mieć wędki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jak troć nie chce współpracować to polecam feedera i zabawę ze sporymi leszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Właśnie przyjechałem i obczajam bazę co i jak....Miejscowi bez flaszki niezbyt rozmowni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Miejscowi pewnie się boją, że im ryby powyjadasz Szybko powinni się zorientować, że raczej Ty nie z tych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Miejscowi pewnie się boją, że im ryby powyjadasz Szybko powinni się zorientować, że raczej Ty nie z tych...To tym bardziej go izolują jako trędowatego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Byłem dwukrotnie kilka lat temu. W porcie pod kutrami stały okonie, a w samym ujściu widziałem jak ktoś złowił bolenia około 50 cm na boczny trok. Z falochronu z kolei trafiały się belony (niestety nie mnie), a także węgorze. Łowiłem tylko do mostu - wyżej już nie miałem uprawnień. Można także wypłynąć na dorsze - z tego co pamiętam były dwa kutry (właściciel chyba ten sam) - Patrolla i bodajże Sun Ship. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Mamy mały wysyp postów sezonowo - wakacyjnych więc też spróbuję zasięgnąć języka. Łowił z was ktoś w odcinku ujściowym Regi, w porcie i na plaży koło wyjścia z portu?Pozdrawiam.Byłem w tamtym roku w sierpniu,pomimo mojego buńczucznego nastawienia na taaaaaakie rybska, połowiłem małych okoni w porcie (jedyne co brało). Przy wyjściu z portu kompletne echo . Dodam że łowienie tylko na spinning/casting i do mostu najdalej. ...w samym ujściu widziałem jak ktoś złowił bolenia około 50 cm na boczny trok...Czytając coś takiego dochodzę do wniosku że ta ryba jednak na psy schodzi . Edytowane 5 Lipca 2014 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Panowie, początek marca w Mrzeżynie, na co mogę liczyć na wodzie morskiej?No i dylemat, Mrzeżyno czy Kołobrzeg bo mam wybór, gdzie jechać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Spining, wodery i troć w morzu. Oba miejsca są spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Nie napisałem, ale do brodzenia o tej porze w morzu, mam szczególną niechęć Raczej coś z brzegu na UL lub XUL miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paanda Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Ja jestem w Mrzeżynie i od mostu do morza na spinning nic się nie dzieje a na koszyczek to takie leszczyki do 40 cm . Wysłane z mojego moto e(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi