Skocz do zawartości

Przelotki ATC

MIGOTKA

Rekomendowane odpowiedzi

W styczniu będą na pewno.

lecą, ale przez te swieta i nowy rok to ja nie wiem gdzie to wyląduje.

Wiec na bezpiecznie styczeń początek.

Cała oferta będzie dostępna od ręki.

Ceny troche wyzsze niż PROWRAP, ale jak bedzie ta jakośc która była, to rewelacja.

Edytowane przez robbox4

• 2 tygodnie później...
Kol@robbox4 opisał zalety i przybliżoną różnicę
jak znasz rozmiary to można łatwo policzyć >> http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-ATC-NIA-TYTANOWE-/200

tabela wagowa wszystko wyjaśnia :D

0_0_productGfx_5c809c7a1c9f2954a9c0cbbc7

Blank zyskuje na szybkości ubrany w tytany, rozmawialiśmy dziś, róznica między alconite a Atc tytan to 100 zł na komplecie a wkład Nanolite jest duzo lepszy niż alconite.

Ubrałem ostatnio BR 5-21 w tytany Atc i żal mi będzie sprzedać taką kose. Pac Bay Minima z wkładem HardChrome to koszt okolo 60-70 zł ale już TiChrome to koszt porównywalny do alconite. czyli około 130-160zł.

Ja bym wybrał tytany do tego blanku zamiast Minimy. No ale gusta sa różne. Praktycznie zyskasz wage na tym blanku na jednych i drugich i myslę że spokojnie zmieścisz się w zaplanowanej wadze.

Korek jest najlżejszy jeżeli chodzi o rękojeśc, pianka minimalnie cięższa. Oczywiście mowa o czystym gołym korku naturalnym.

Edytowane przez zenek

• 4 miesiące temu...

A ja mam takie nietypowe pytanie :) jaka jest średnica szczytowej przelotki w MHX ST1084F bo zamierzam zamówić wraz z blankiem i nie mam pojęcia jaka tam jest grubość szczytówki

Za pomoc dziekuje...

Sprzedawca blanku powinien Ci dobrać odpowiednią średnicę, no chyba że zamawiasz blank z Mud Hole, według opisu z katalogu jest to rurka 5,5

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Np. ATC BTRLLT

Czy ktoś miał może styczność z nimi? A najlepiej - używał przez dłuższy czas? Znowu google są niezbyt pomocne...

Chciałem je wykorzystać, pasują mi do koncepcji, ale jakoś mnie nie przekonuje materiał ringu "NanoPlasma". Tak to sobie można wszystko nazwać...