w.d.wobler Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) W styczniu będą na pewno.lecą, ale przez te swieta i nowy rok to ja nie wiem gdzie to wyląduje.Wiec na bezpiecznie styczeń początek.Cała oferta będzie dostępna od ręki.Ceny troche wyzsze niż PROWRAP, ale jak bedzie ta jakośc która była, to rewelacja. Edytowane 18 Grudnia 2012 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam, jaka jest róźnica w cenie z porównaniu z Fuji Alconite i Fuji Tytany?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Kol@robbox4 opisał zalety i przybliżoną różnicęjak znasz rozmiary to można łatwo policzyć >> http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-ATC-NIA-TYTANOWE-/200 tabela wagowa wszystko wyjaśnia Blank zyskuje na szybkości ubrany w tytany, rozmawialiśmy dziś, róznica między alconite a Atc tytan to 100 zł na komplecie a wkład Nanolite jest duzo lepszy niż alconite.Ubrałem ostatnio BR 5-21 w tytany Atc i żal mi będzie sprzedać taką kose. Pac Bay Minima z wkładem HardChrome to koszt okolo 60-70 zł ale już TiChrome to koszt porównywalny do alconite. czyli około 130-160zł.Ja bym wybrał tytany do tego blanku zamiast Minimy. No ale gusta sa różne. Praktycznie zyskasz wage na tym blanku na jednych i drugich i myslę że spokojnie zmieścisz się w zaplanowanej wadze.Korek jest najlżejszy jeżeli chodzi o rękojeśc, pianka minimalnie cięższa. Oczywiście mowa o czystym gołym korku naturalnym. Edytowane 30 Grudnia 2012 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Inaczej sprecyzuje: ile droższe lub tańsze będzę uzbrojenie kija jeśli chciałoby się zastosować ATC Tytany, Fuji Alconite lub Fuji Tytany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wejdź na sklep.brc i sobie dokładnie policz. Różnica miedzy Fuji Alconite a Atc Titan to jakieś 120pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) W przybliżeniu:Fuji Hardloy - 80złFuji Alconite - 120złATC NIA TYTAN - 220zł Fuji TYTAN - 550zł Edytowane 30 Grudnia 2012 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albercik79 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A ja mam takie nietypowe pytanie jaka jest średnica szczytowej przelotki w MHX ST1084F bo zamierzam zamówić wraz z blankiem i nie mam pojęcia jaka tam jest grubość szczytówkiZa pomoc dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A ja mam takie nietypowe pytanie jaka jest średnica szczytowej przelotki w MHX ST1084F bo zamierzam zamówić wraz z blankiem i nie mam pojęcia jaka tam jest grubość szczytówkiZa pomoc dziekuje...Sprzedawca blanku powinien Ci dobrać odpowiednią średnicę, no chyba że zamawiasz blank z Mud Hole, według opisu z katalogu jest to rurka 5,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 5,5 czyli 2,2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Odkopie temat: jak tam Wam się sprawują te przelotki? Jak wygląda jakość wykonania? Są ostre nieoszlifowane krawędzie czy inne niedoróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam, z klientów którzy zakupili przelotki nikt na dziś nie zgłaszał zastrzeżeń. Chyba że ktoś zostawił to dla siebie. Też interesuje mnie opinia klientów którzy użytkują te przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Np. ATC BTRLLTCzy ktoś miał może styczność z nimi? A najlepiej - używał przez dłuższy czas? Znowu google są niezbyt pomocne...Chciałem je wykorzystać, pasują mi do koncepcji, ale jakoś mnie nie przekonuje materiał ringu "NanoPlasma". Tak to sobie można wszystko nazwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witaj ! Nie musisz się obawiać, przelotki te klasyfikują się troszeczkę poniżej SIC-a mam Nano Lite zamontowane w castingowej sandaczówce i po trzech latach nie ma śladów zurzycia. A poza tym fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzięki, o taką informację mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi