deichkind Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam. Miał Ktos z was kontakt z tym kijem?? Prosze o wszelkie informacje na jego temat.Szukam czegos do jeziorowego brodzenia + do zabrania na łódke; kija głównie do kopyt na główce 5-7,5 gr max 10 oraz do obrotówki. Kija szybkiego. Ewentualnie jakies inne propozycje ale w niewiekszej kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie wiem, czy do brodzenia będzie wygodna. Co prawda, nie widziałem akurat tego modelu ale ogladałem nie dawno dłuższe.Kombinowałem coś na troć. Długosć rękojeści korkowej jest całkiem spora. To może przeszkadzać. Jednak w krótszych modelach może się zmieniać. Radzę zapytać o długość rękojeści sprzedawcę. Podobno są takie. Jeśli chodzi o wykonanie, masę wędziska, pracę, przerzuciłem ze 3 sztuki we wrocławskim KROKODYLU. Wszystkie były lekkie, szybkie, o szczytowym ugięciu. Wykonanie nienaganne.Całkiem fajna rzecz za te 5-6 stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 poper: na szczescie za mniejsze pieniadze. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi