pitt Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 jak wam sie podoba? http://www.castaicsoftbait.com/video/PlatinumVideo019New.mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 pitt, czy to jest jakis nowy model zdalnie sterowanego wobka??bo nie widzialem, zeby cos cielo powierznie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 dl amnie rewelacja... juz zaczynam kombinować co by tu zrobic by stac sie posiadaczem czegos takiego. Na pirwszy rzut oka ciezko jest odroznic czy to jest guma czy moze prawdziwa ryba!!!! sie rozmarzylem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 jene.wmvlive_soft.wmvlive_hard.wmvfyra.wmv Linka do stronki kiedys umiescil @remek na forum...jak dla mnie mistrzostwo swiata <_< http://swimbaitjunky.hyperlinks.jp/tackle/tackle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 o reta, a ja juz chcialem pitta zjechac, ze znowu sciemnie...rewelka, jak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Niesamowite, wierna kopia (chodzi oczywiście o ruchy) . Jakby jakiś mały sumik płynął. A żyłkę widać oczywiście, za pierwszym razem zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 kurna, jak to znowu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 pierwszy filmek wymiata!!!!!! taka przyneta .. mniam <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zastanawiam się jak bardzo zaawansowane będą przynęty za 10-20 lat? Troche mnie to przeraza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 mam nadzieje ze conajzwyzej beda do zludzenia przypominaly zywe ryby. Zadnej elektroniki nie dopuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zastanawia mnie również czy w naszym kraju będą jeszcze ofiary tych przynęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Castaic platinium - rewelacja. Posiadam imitację tęczka tej firmy i jest to dla mnie gumowy ideał, który w wodzie do złudzenia przypomina żywą rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Nasuwa sie takie pytanie: czy im przyneta bardziej NAM przypomina rybe, tym skuteczniejsza? Smiem watpic. Na pewno jest skuteczna. Po takich klipach wzrosnie sprzedaz tych wabikow.... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi