kryst Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Cześć Forumowicze i Bogowie tego Forum. Myślę, że zapomnieliśmy o wspólnych deklaracjach spotkania się z dzieciakami, podopiecznymi Pawła. Wzywam, zróbmy coś ALTRUISTYCZNEGO i poświęćmy JEDEN wieczór na spotkanie z nimi. Wszelkie tłumaczenia na nie, wykręty, itp. będą traktowane za niegodne j.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mozna poczekać na wiosnę i zrobić w okolicy zlot jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Cześć Forumowicze i Bogowie tego Forum. Myślę, że zapomnieliśmy o wspólnych deklaracjach spotkania się z dzieciakami, podopiecznymi Pawła. Wzywam, zróbmy coś ALTRUISTYCZNEGO i poświęćmy JEDEN wieczór na spotkanie z nimi. Wszelkie tłumaczenia na nie, wykręty, itp. będą traktowane za niegodne j.pl. Kryst,Trochę się pomyliłeś (oceniając nasze starania tymi kciuczkami uniesionymi do dołu) ale wybaczam Tobie bo rzeczywiście powinniśmy Was o tym poinformować (co się dzieje). Nad spotkaniem, jego kształtem pracujemy z Pawłem od grudnia. Termin, który wspólnie z Pawłem ustaliliśmy wynika z możliwych terminów (zarówno Pawła, dzieci jak i mojego). Początkowo miał być to grudzień, Paweł nie mógł, teraz styczeń, ja nie mogłem i ... finalnie dogrywamy luty jako ostateczny termin. Będzie delegacja z jerkbait'a, na pewno pokażemy dzieciom slajdy o tym czym jerkbait jest, pokażemy ryby (na zdjeciach) a przede wszystkim napiszemy relację z symbolicznego przekazania oraz wyrazimy wielkie podziękowania dla wszystkich darczyńców z tego forum. Mam nadzieję, że teraz jest wszystko jasne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Remku, Post nie był adresowany tylko do Ciebie (zanim go napisałem sprawdziłem stan faktyczny z Pawłem). Do nas wszystkich, którzy zaangażowali się w spotkanie z dzieciakami.Thumbsdown spełniły swoją rolę - jest odzew. Osobiście nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dobrze, dobrze - jak napisałem ... powinienem dać wyraźny sygnał ale go nie dawałem do czasu ustalenia konkretów z Pawłem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kryst
Cześć Forumowicze i Bogowie tego Forum.
Myślę, że zapomnieliśmy o wspólnych deklaracjach spotkania się z dzieciakami, podopiecznymi Pawła.
Wzywam, zróbmy coś ALTRUISTYCZNEGO i poświęćmy JEDEN wieczór na spotkanie z nimi.
Wszelkie tłumaczenia na nie, wykręty, itp. będą traktowane za niegodne j.pl.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi