bednar Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam.Moje pytanie dotyczy jak w temacie blanków switch batson, czy tak jak seria rx6 i 7 potrzebują linki o oczko wyżej do poprawnego ładowania czy zgodnie z opisem blaku #6 to 6 a nie 7.Z góry dzwięczny jestem za opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Switch'e Batsona, te ze starszej serii (2006 rok ale mogę się mylić) jak i te nowsze opisane są w klasach wędek jednoręcznych. Więc do #6 potrzebujesz linkę lub głowicę #6 - pod warunkiem, że rzucasz znad głowy i masz z 10-12 metrów linki w powietrzu aby naładować kij. Nie słyszałem o konieczności przeciążania.Scandi czy skagit to inna bajka i inne wagi. tomaszek11 Edytowane 2 Lipca 2014 przez tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednar Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dziekuje o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja mam #7 11' RX7, chodzi idealnie pod Rio Scandi Short Versi Tip #6 (370gr) pozdrówkaPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) .tomaszek11 Edytowane 2 Lipca 2014 przez tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednar Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witaj Pawle, a czy próbowałeś z innymi linkami, czy tylko tą rio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Głowice tylko Rio. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi