kibol Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam chciałem zasięgnąc opini na temat kombinezonu oczywiście pływającego i tu jest problemjedno czy dwu częściowyImax czy Seafoxza wszystkie sugestie dziękuje pozdrawiam kibol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Poszukaj na forum - była na ten temat obszerna dyskusja. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam chciałem zasięgnąc opini na temat kombinezonu oczywiście pływającego i tu jest problemjedno czy dwu częściowyImax czy Seafoxza wszystkie sugestie dziękuje pozdrawiam kibol koledzy maja seafox i jest rewelacyjny jednoczesciowy super na lód jak i na dorsze jak jezdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Na niemieckim ebayu poszukaj Wavecruisera. Rewelka. Połowa ceny Imaxa a jakość nieporównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mailem taki sam problem co ty czyli seafox czy imax. Kupilem seafox i jestem bardzo zadowolony.Cieply , lekki a to chyba jeden z prioritetow , bardzo wygodny material jest bardzo miekki , dodatkowo kombinezon ciekawie wyglada. Mam oczywiscie jednoczesciowy rozmiar L ( moj wzrost to 183cm , i 83 kg wagi - mozna powiedziec ze trafilem z rozmiarem w dziesiatkę ) Jesli jade na dorsze lub ide na lod ubieram pod kombinezon tylko bielizne oddychajaca i dres , To wystarczy , Polecam Seafox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi