Skocz do zawartości
  • 0

Lamiglas, St.Croix - sobotni pokaz wędek w Salonie WMH - kto będzie?

Friko

Pytanie

@all

otrzymałem wiadomość iż w najbliższą sobotę, 17.01, o godz. 10:00 w Warszawie w Salonie WMH na Spójni (Wybrzeże Gdańskie 2) odbędzie się pokaz wędek Lamiglasa i St.Croix :

https://www.corona-fishing.pl/?a=news&opcja=show&id= 65

Zwróciłem się do organizatorów z prośbą o przesłanie listy modeli wędek, które będą wystawiane - obiecano mi że taką listę otrzymam i że będę mógł ją tu wkleić :D

Mam pytanie, kto z Forumowiczów wybiera się na ten pokaz?

Gumofilc i ja raczej na pewno się wybierzemy, mamy upatrzone kilka modeli blanków i nie przepuścimy okazji żeby sprawdzić jakie na nich wychodzą kije zastanawiam się kogo jeszcze będziemy mogli spotkać. Moim zdaniem taki pokaz to bardzo dobry pomysł, chociaż jeszcze bardziej bym się cieszył gdyby klasowe kije były po prostu dostępne w stałej sklepowej ofercie - ale na to chyba przyjdzie jeszcze trochę poczekać, więc dobre i to!

Pozdrawiam

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam Wszystkich Jerkbaitowców!

Bardzo miło, że poinformowaliście o tak miłym dla nas wydarzeniu.

Staraliśmy się przygotować przekrój najciekawszych modeli ze „stajni” St.Croix. Pokaz organizujemy, aby wędkarze mogli popatrzeć i pomacać nasze produkty. Zależy nam na tym, aby wędki STC i Lamiglas stały się dla Was produktami dostępnymi tak abyście mogli ocenić nie jeden kijek, ale przekrój oferty.

Bardzo cieszę się, że spotkamy się wędkarzami, którzy cenią sobie doskonały sprzęt. Będzie to świetna okazja do tego, aby (pewnie dla wielu pierwszy raz) mieć bezpośredni kontakt z naszymi wędkami oraz z ludźmi, którzy na tego typu wędki łowią od wielu lat.

Dodatkowo poza wędkami przygotowaliśmy część przynęt z oferty Corona Fishing i tu również wszystkie będą do Waszej dyspozycji.

Dziękuję j.pl za zamieszczona informację o pokazie

Dzięki i do zobaczenia.

Remik

• 0

Mysle, ze taki pokaz to dobry pomysl. Wielu ludzi przeklada strony katalogow albo klika mysza po nic im nie mowiacych stronach producentow.

Nawet pokaz u wiekszosci zapewne spowoduje jeszce wiekszy metlik... :D ale...zawsze blizej do celu..

Widze, ze kilka wedek tam widze ciekawych, w opisie, ale nie jestem mocny w oznaczeniach....bede musial pojsc i zobaczyc... B)

Gumo

• 0

Ja wpadlem pomacac jakies wynalazki St Croix na kleniojazie no i bylo tego troche, nawet wiecej niz troche, wybor jest teraz nawet trudniejszy niz porzed wizyta :mellow: :mellow: . spodobal mi sie model TRS90LM2 , 1/16 uncji, tylko nie wiem jak bedzie z zacinaniem w koncu to akcja Moderate. Mam dyletmat czy moze lepszy bylby jakis 9stopowy kija Avida, sa takie o akcji Fast z ciezarem wyrzutu od 1/8 uncji i 9.6 stopy dlugosci.

Kolega z Corony przystepny, pomocny i o duzej wiedzy. No i chlopaki z oblugi sklepu tez dzieli sie swoja wiedza i sugestiami jak zawsze. Genralnie imprezka otworzyla mi oczy na kilka waznych szczegolow przy wyborze kija. Worcilem do domu zadowolony z kilkoma ciekawymi wobkami i blaszkami Corony w kieszeni. Warto powtarzac takie prezentacje. Czy Corona bedzie na targach na Torwarze?

• 0

Witam Wszystkich,

W imieniu Corona Fishing dziękuję wszystkim za obecność na pokazie. Dziękujemy za poświęcony czas oraz świetną wędkarską atmosferę.

Nic nie daje tyle radości, co wspólne dobieranie kijków pod wiślane klenie, bolenie, sandacze i szczupaki. Trafili się nam fani pomorskiej troci. Dla wszystkich coś ciekawego się znalazło.

Na podstawie mojej obserwacji mogę stwierdzić, że nowe modele na 2009 rok cieszyły się największym zainteresowaniem. Było cmokanie przy nowych morskich Avidach, Mojo Basach i Elitkach. Największą jednak atrakcją był LIS76MF zrobiony na REC’ach. Oj chłopaki dali mu w kość. Mocowali się z nim Friko i Gumo. Nie dali rady

Już dziś możemy Wam przekazać, że podobne pokazy będziemy starali się robić systematycznie. Pomyślimy o pokazach tematycznych. JJ prosi o muchowy - powalczymy.

Ten był pierwszy. Już dziś zapraszamy na następny.

pzdr

Remik

PS przepraszam za fotki - ale to mój mały aparacik

post-2388-1348914239,0968_thumb.jpg

post-2388-1348914239,1616_thumb.jpg