marcin k Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam.Orientuje sie ktoś może jakie dokumenty są potrzebne do zarejestrowania łodzi w urzędzie? Jezeli chciałbym kupić łódz od osoby prywatnej to jakie dokumenty mam żądać od tej osoby? Czy mam napisać jakąś umowe tak jak przy kupnie samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Panowie pytanko. Planuję zmianę silnika w łajbie. Łódka jest zarejestrowana w reja24. Według deklaracji zgodności maks moc silnika 40 KM ale waga do 98 kg. Mam aktualnie 30 suzuki i chcę również zmienić na suzuki. Według specyfikacji masa suzuki 40KM to 104 kg. Jakie są szanse na to że odwalą mi rejestrację? Czy zwracają na to uwagę? Czy może zlać ta zmianę w ogóle i nie zgłaszać do rejestracji? Wśród 40 km jedyny motorek który spełnia ząłożenia wagi to yamaha ale nie chcę i mam dobrą ofertę na suzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Zarejestrują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mons Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Witam. Potrzebuję specyfikacj (dane techniczne) dla silnika YAMAHA 25DMH. Jest mi to potrzebne do zarejestrowania łodzi. Tylko ściśle dla tego oznaczenia silnika. Dane dla silnika yamahy 25 km, czterosów o innym oznaczeniu niż powyżej mnie nie poratują. W wydziale gdzie rejestrują łodzie panuje "wyjątkowa skrupulatność" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Witam. Potrzebuję specyfikacj (dane techniczne) dla silnika YAMAHA 25DMH. Jest mi to potrzebne do zarejestrowania łodzi. Tylko ściśle dla tego oznaczenia silnika. Dane dla silnika yamahy 25 km, czterosów o innym oznaczeniu niż powyżej mnie nie poratują. W wydziale gdzie rejestrują łodzie panuje "wyjątkowa skrupulatność" Pozdrawiam.Napisz do producenta . Ten sam numer przerabiałem rejestrując swoją łódź z Suzuki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcin k
Witam.
Orientuje sie ktoś może jakie dokumenty są potrzebne do zarejestrowania łodzi w urzędzie? Jezeli chciałbym kupić łódz od osoby prywatnej to jakie dokumenty mam żądać od tej osoby? Czy mam napisać jakąś umowe tak jak przy kupnie samochodu?
Top użytkownicy dla tego pytania
10
10
9
8
Popularne dni
17 Sty
17
30 Mar
11
21 Sty
11
28 Sty
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Marcin1991 10 odpowiedzi
Sailfish 10 odpowiedzi
marioligi 9 odpowiedzi
GrzesM 8 odpowiedzi
Popularne dni
17 Sty 2022
17 odpowiedzi
30 Mar 2017
11 odpowiedzi
21 Sty 2022
11 odpowiedzi
28 Sty 2023
10 odpowiedzi
Popularne posty
Pietruk
Dojdą do Ciebie, czyli znajda Cię jeśli coś przeskrobiesz oraz będzie to nagłośnione i dodatkowo PG będzie chciał udowodnić że się da. Żonie (czyli też i mi) ukradli Auris, było to 16 lutego, w środę
GrzesM
Zdaje się mieszkamy w chorym kraju, poniżej link a w nim jest jasno napisane co jest dokumentem lub materiałem potwierdzającym informację. Ale pewnie urzędnicy o tym nie słyszeli. http://www.motorow
biosteron
Rejestracja łodzi i pontonu wykorzystywanych do połowu ryb jest obowiązkowa, Chcąc taki łódkę zarejestrować to trzeba się udać do Urzędu Starostwa Powiatowego do Wydziału Rolnictwa,Leśnictwa i Ochro
Opublikowane grafiki
204 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi