Przetwornik wieszam na uchwycie produkcji bodaj jaxona, ale wkurza mnie ten pręt. Kombinuję jakby tu uprościć (de)montaż po pływaniu i pomyślałem o zastosowaniu zwykłego uchwytu do pawęży, ale zamiast go przykręcać użyć mocnych magnesów.
Zastanawiam się tylko jaki wpływ na działanie przetwornika może mieć taki magnes. Ktoś coś takiego robił ?
= sam sobie odpowiem Są dostępne w sieci uchwyty magnetyczne. Znaczy działa i nic się nie powinno stać
Pytanie
newrom
Cześć
Przetwornik wieszam na uchwycie produkcji bodaj jaxona, ale wkurza mnie ten pręt. Kombinuję jakby tu uprościć (de)montaż po pływaniu i pomyślałem o zastosowaniu zwykłego uchwytu do pawęży, ale zamiast go przykręcać użyć mocnych magnesów.
Zastanawiam się tylko jaki wpływ na działanie przetwornika może mieć taki magnes. Ktoś coś takiego robił ?
= sam sobie odpowiem
Są dostępne w sieci uchwyty magnetyczne. Znaczy działa i nic się nie powinno stać 
Jak znajdę chwilę na pływanie to przetestuje.
Edytowane przez newromOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi