seemoore Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witajcie, Jako, że nie znalazłem tutaj takiego działu, chiałbym go założyć . W razie, gdybym się mylił, proszę admina o działanie . Proponuję wklejać tutaj plany/mapy batymetryczne łowisk, które posiadamy. Osobiście wrzucę kilka z województwa kujawsko-pomorskiego, a teraz szukam plan jeziora Żukowo (Żuczek) w Debrznie (województwo pomorskie). CHodzi o to cudo: https://maps.google.pl/maps?q=jezioro+%C5%BCuczek+debrzno&hl=pl&ie=UTF8&ll=53.544005,17.283211&spn=0.014586,0.040855&sll=53.524614,17.108284&sspn=0.933973,2.614746&hnear=%C5%BBuczek&t=m&z=15 Gdyby miał ktoś coś takiego, byłbym zobowiazany za udostepnienie. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) To bardzo małe jeziorko,wątpię żebyś znalazł batymetrię do niego,znajdź kogoś kto ma echosondę z gpsem jeśli sam nie posiadasz,poświęć 1 lub 2 dni i możesz sam ją narysować. Edytowane 4 Lipca 2014 przez zuraw16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Był już taki wątek, ale zdechł, rozbiło się o prawa autorskie, pozostaje chyba tylko pytać i liczyć na odpowiedzi na "priv". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A to szkoda... Na innych stronach widziałem. Prawa autorskie...hmmm... Echo nie posiadam i łódki chwilowo też nie ... No ale może ktoś się zlituje... Zresztą zobaczymy. Gdyby ktoś jednak zlolalizował mapkę na to jeziorko, byłbym wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Panowie czy ktoś przypadkiem posiada mapę batymetryczną jeziora Steklin w kujawsko-pomorskim?Ozłocę kogoś kto mi pomoże Mogą być chociaż namiary gdzie mogę tego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wybieram się w wakacje nad Solinę i poszukuję batymetrii elektronicznej dla tego największego zbiornika zaporowego - może ktoś dysponuje, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi