kryst Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Może już było, ale nie znalazłem: Shimano American Corporation nabyło Innovative Textiles, Inc. - producenta Power Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Pytanie wiec jak bedzie z tym Power pro jesli chodzi o interesujacy nas najbardziej produkt finalny? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 akurat malo mnie to boli, bo z PP wycofuje sie sukcesywnie ... sa lepsze linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapia Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam.JAKIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 chyba za malo czytasz to forum? trzeba bedzie zbanowac stren robi dwie lepsze plecionkispider wire stealth jest lepszy na kolowrotkach staloszpulowych cortland to juz wogole inna bajkatuf line xp biej PP na glowe tych piec chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja kilka lat temu kupiłem Tuffa, co prawda w Polsce i mi się nie sprawdził.Póki co PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Pewnie będą tkać z PP pokrowce na siodełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 mi z podanych przez pitta niezle sprawdzal sie spiderwire STEALTH - raczej powyzej 10lb. z innych polecam TYTANit f. DEGA, na prawde poważnie przetestowana 17kg - co moim zdaniem odpowiada mniej wiecej 15lb normalnego oznaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kryst
Może już było, ale nie znalazłem:
Shimano American Corporation nabyło Innovative Textiles, Inc. - producenta Power Pro.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi