Hubert07 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Po pierwsze chcialem sie przywitac z wszystkimi forumowiczami a po drugie chcialem sie zapytac co sadzicie o tym kijku w wersji 270 8-28g? czy ktos go moze mial? czy polecacie mi go kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 witaj na forum, milego uzytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witaj. Na zza wiele opinii o tym sprzecie tu sie nie nastawiaj, chocby dlatego ze nie zależnie od tego jakie kije robią J pozostanie J. Z ciekawości miałem w reku kilka kijów xt-pro i może jakiś można byłoby wybrać ale widmo w pełni uzasadnionej opinii robi swoje.Nie jestem wrogiem J, sam posiadam 2 kije J: Genesisa i Future Pro. Tylko ze te kije (ok 2000-2001) to calkowicie inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi