tasiek321 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Krisu - N*1P.S. kładzenie rapy z kotwą w pysku na burcie - ryzykowna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Myślę, że polscy producenci filmów wędkarskich mogliby się od Krisa niejednego nauczyć. Sam sos. A bolenie - prawie jak tarpony Co do łowienia boleni na stojącej wodzie - Krzysiek to kawał upartego skurczybyka, nie odpuszcza. Dodam, że brak tego gościa na wyprawie wędkarskiej to duża strata - ma naturalny talent do odkrywania wody i metody. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 vBartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartol Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Głos na Krisa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Film Krisa luxus. Na bajki jestem za duży :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Krisu,wszystko jest w Twoim filmie a bolki ze stojacej wody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Krisu23 masz mój głos może w końcu spróbuje połowic bolenia na niedalekim j. Roś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A co film Ci się nie podobał? Mi się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Chciałbym bardzo pogratulować wszystkim twórcom,fajnie się oglądało . Głos oddaję na Krisa,ale...chciałbym obejrzeć jego film z bardziej ambitną i nastrojową muzyką. To co do tej pory słyszałem to jak muza z filmu WMH. To moje subiektywne zdanie,wybitnie mi się nie podobają takie podkłady,zabijają magię filmu. Zdecydowanie lepiej ogląda się bez muzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Chciałbym bardzo pogratulować wszystkim twórcom,fajnie się oglądało . Głos oddaję na Krisa,ale...chciałbym obejrzeć jego film z bardziej ambitną i nastrojową muzyką. To co do tej pory słyszałem to jak muza z filmu WMH. To moje subiektywne zdanie,wybitnie mi się nie podobają takie podkłady,zabijają magię filmu. Zdecydowanie lepiej ogląda się bez muzy. Muza to najgorszy temat do zgryzienia w każdym filmie, wierz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Krisu23 masz mój głos może w końcu spróbuje połowic bolenia na niedalekim j. Roś Facet jak ja bym chciał mieć niedaleko na J.Roś. No wierz mi, że naprawdę bym baardzo chciał tam się wszystko w PL zaczęło odnośnie jeziorowych bolków i mam wrażenie, że troll to nie jedyna metoda którą da sie je na Rosiu łowić, za dużo ryb jest prezentowanych w zatokach jako przyłowy:) Edytowane 11 Lipca 2014 przez Krisu23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Wiem dobrze jakie tam bolki siadają co i jak :)Napiszę tak że jakiś czas temu łowiłem tam bolenie 2 razy miałem kilka z trolla ale żadanego nie wyjałem(kolega mówi że o nie wyjetych rybach sie nie mówi;) prawda:) w myslach dalej rosną jakie były:) Może niedługo zamieszkam w okolicy jeziora(choc obecnie nie mam daleko).Najwiekszy problem z jednostko pływająca Krisu23 film miazga ! Edytowane 12 Lipca 2014 przez maciek17_mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ja za bardzo sie nie znam na filmikach ! ale ten pierwszy Krisu zrobil zajeb...ty filmik , moj glos dla niego.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Głosujemy, głosujemy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Konkurs się zakończył a głosy są nadal przyjmowane. To może można jeszcze film zgłośić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Cześć,Miło mi poinformować, że zwycięzcą konkursu jest Krisu23!!!! GRATULUJĘ! W prywatnej wiadomości przekażemy szczegóły odbioru nagrody. PozdrawiamRemek P.S.Proszę mi wybaczyć opóźnienie w ogłoszeniu zwycięzcy konkursu - byłem nieobecny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi