Hubert07 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 chciałem się zapytac gdzie najlepiej tam lowic tzn jakie miejsca wybierac; tam jest dużo główek wiec na ktorych główkach najlepiej przebywac - gdzie sa najlepsze efekty, na co lowic itp. oczywiscie chodzi mi o spinning za odpowiedzi dziekujepzdr.Hubert07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszyn Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 witam polecam ksiazke M.SZymanskiego wedkarstwo rzeczne -spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Brachu heja czytac lekture wedkarska i j.pl w zimowe wieczory.Niestety od razu nie bedzie efektow. Jakosc i ilosc połowów zaowocuje wprost proporcjonalnie do spedzonego tam czasu.Dalej juz nie bede sie rozpisywał. Zycze duzo wytrwałosci. Połamania...no i pochwal sie czasem wynikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert07 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 moje najlepsze wyniki to jak narazie leszczyk 52cm ponad kilo i moj brat zlowil ladnego klenia 45cm:)a moj ojciec sandacza 67cm i brzane 78cm reszta to takie do 1 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam kolegów po Kiju . Czy ktoś mógł by mi podpowiedzieć jakieś rafki klatki opaski znajdę może coś Takiego w okolicach Deblina? Tak się składa ze mam dziewczynę w jednostce w Dęblinie i przez kilka tygodni będę odsiedział tamtejsze wody. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Mateusz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Łowić zamierzasz z brzegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Tak tak będę łowił z Brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi