Skocz do zawartości

Zimowy pstrąg Kwisy - Zlot !!!

Thymallus

Rekomendowane odpowiedzi

Z dużą przyjemnością zapraszam Kolegę na zlot miłośników ruchomej szpuli nad rzekę Kwisę. Będziemy wspólnie łowić pstrągi, klenie na casting i muchę. Zapraszam na wspólne łowienie około 20 osób w dniach 27 luty/1 marca 2009 roku.

Zbiórka w piątek w Świętoszowie. Łowimy od piątku w Kwisie do niedzieli włącznie.

Zakwaterowanie w pawilonie „Pod brzozami” na ulicy Świerkowej po drugiej stronie lokalu Pokusa. Pokoje 2-4 osobowe. W tym pełne wyżywienie o dogodnych porach. Dodatkowo wspólne ognisko nad rzeką połączone z sesją fotograficzną.

Koszt pobytu zostanie niebawem podany. Wpłata będzie jednocześnie potwierdzeniem udziału w spotkaniu. Dodatkowo należy wykupić opłatę okresową na wody górskie dla okręgu Jelenia Góra lub wpłacić na wskazane konto bankowe.

Informacje na temat tej imprezy jak potrzebny sprzęt, techniki połowu, przynęty, dojazd wyżywienie, imprezy towarzyszące będę podawane Kolegom sukcesywnie mailem.

Zapraszam serdecznie Kolegów do wspólnego wędkawania.

przesyłam pozdrowienia wędkarskie Thymallus :D

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

głowe bym dał że mieliśmy spotkać sie na Drawie... wiem że przedłużyli tam okres ochronny i styczeń nie wchodzi w grę,co nawet mnie ucieszyło ponieważ w styczniu nie dał bym rady gdziekolwiek sie wybrać. ale żyłem w nadziei że w lutym odbędzie sie tam zlocik co by przedłużyć tradycję ZIMOWEGO KROPKA DRAWY B) Co teraz będzie z krwiożerczymi norkami :huh:

Widzę, że coś cię martwi. Ale może umówmy się do pewnych rzeczy. Jesteśmy społecznością portalu j.pl i kontaktujemy się komputerowo.To czy ja mam komórkę/komórki, z kim rozmawiam i co w niej czytam to jest moja osobista sprawa, a tobie wara od tego. Czy ja się wyraziłem jasno?

Dlatego proszę jeszcze raz o link do sprawy o której piszesz i zapraszam na zlot. :D

Widze Thymalus ze sie bardzo zagrzałes tym telefonem :lol:

Nie denerwuj sie tak,mnie twoje rozmowy telefoniczne ani zawartosc skrzynki odbiorczej nie interesują :D chyba mnie źle zrozumiałes :D

Martwi mnie jedna sprawa...masz racje - nie wyobrazam sobie dwoch zlotów w przeciągu 3-4 tygodni.

cyt Jesteśmy społecznością portalu j.pl i kontaktujemy się komputerowo - ja tak nie mam :D

Dziekuje Adrzeju za zaproszenie !!

Andrzeju myślę że podanie linku będzie możliwe jutro,ponieważ organizator bliźniaczego zlotu dziś nie ma możliwości technicznych by zamieścić stosowne ogłoszenie o spotkaniu nad Drawą. dziękuje za zaproszenie ,niestety nie mogę wam towarzyszyć tym razem ze względu na szczególny nacisk na ruchome szpulki, dysponuję tymczasowo tylko zestawem ze stałą szpulką więc odpadam :D pozdrawiam

Co prawda jestem tu niestety tylko przelotem wiec za bardzo rozpisywal sie nie bede. Tak czy siak jedno jest pewne. Zimowy Kropek Drawy odbedzie sie w tym roku niezaleznie od ilosci uczestnikow czy obecnosci oficjalnej wiadomosci na tym czy innym forum. Poniewaz ZKD w w tym watku jest OT wiec rozpisywal sie na jego temat nie bede. Tak czy siak w dniu jutrzejszym zamieszcze stosowne informacje wraz z PROPOZYCJA terminu. Nie ukrywam ze rozpatrywane sa dwa terminy. Jeden pokrywajacy sie z spotkaniem nad Kwisa oraz inny. Szczegoly w ciagu 24h a autora tego watku najmocniej przeprasza za OT...

@Thymallus,

Dziękuję za zaproszenie, lecz....

@Mifek,

Proszę, nie planuj zlotu nad Drawą w dniach 7 - 21 lutego. W zeszłym roku nie mogłem przybyć i niemożność spotkania się w tym roku będzie dla mnie trudna do zniesienia :lol:

... @ Thymallus,

Umawiam się na zlot nad Drawą od, mniej więcej, 2 miesięcy, nawet wolne wziąłem w fabryce. Wybacz, następnym razem! :D

Panowie,

Byśmy mieli dokładne rozeznanie w sprawie od samego początku. Thymallus organizuje własny zlot, spotkanie nad wodą dla miłośników ruchomej szpulki (multiplikatora). Jest to prywatna inicjatywa Thymallusa, którą postanowił podzielić się z kolegami z jerkbait'a.

Kropek Drawy to oficjalny zlot zimowy jerkbait'a nad wodą, o którym z Mifkiem rozmawiamy i ustalmy szczegóły już od kilku ładnych tygodni. Organizatorem jest redaktor jerkbait'a Mifek.

Pozdrawiam

Remek

@Thymallus,

Pstrąg ma dwa otwarcia:

1. Spotkanie nad Drawą. Kiedy dokładnie? Nie wiem. Pierwszy termin to 23-25 stycznia, lecz Minister zdecydował inaczej. W fabryce powiedziałem, że jadę z dnia na dzień więc komplikacji nie będzie.

2. Wyjazd do Szwecji. Termin 4-14 maja. Moje ukochane Tyttbo.

W tym miesiącu pozostaje mi drugi, wspaniały, wypad na morskie trocie. Znakomita Kompania. Wspaniałe klimaty. :mellow:

Mirku to dobrze, że będzie kilka terminów zlotów. Wówczas będzie kilka okazji pojechania wspólnie na ryby. Pamiętaj, że forum jest ponad 1000 osób i powinni mieć szansę pomieszczenia się. Każdy zlot jest tam jakoś ograniczony liczebnie.

Co do teminu kolejnego zlotu to ja wiem bo mi Rafał napisał. Jednak niech on to sam ogłosi. :D

Mirek ,sprawa wygląda tak: wybieram Drawe B)

No fajnie ale kiedy ta Drawa :unsure:

nie wiem dokładnie kiedy,ale na 2 spotkania nie mam czasu więc postanowiłem jechać na Drawe . Kwise również miałem w planie ale myślałem że będzie to spotkanie w kwietniu tak jak w ubiegłym roku :D