andre99 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) witam,,, potrzebuje uL z akcją bardziej całego kija niz wklejanki to co byście mi polecili Elvisaczy jednak savaga do 5 gram i który z nich jest bardziej gumowy-kluchowaty?? Edytowane 20 Marca 2015 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 polecam tego kija , posiadam i jestem z niego mega zadowolony "http://archiwum.allegro.pl/oferta/ultra-lekki-spinning-cormoran-ulx-240-1-9g-rabat-i3645964153.html" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 mario- a co ty głównie łapiesz na niego?do jakiej ryby stosujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Andrzej ja posiadam Savagera LRF do 10 gr i łowię na niego klenie, jazie i wzdręgi na rzece z zastosowaniem plecionki - (to już chyba jest odpowiedź na twoje pytanie). Myślę, że nie muszę więcej się rozpisywać na temat jego akcji . Sugerowałbym abyś bardziej zastanowił się nad modelem 0,5-7gr. Ponadto zaznaczam, że nie jest to kluska której nie można zatrzymać po machnięciu Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez motylW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) wydaje mi sie itak ze savage LRF jest lepszy od savage parabellum jak sądzicie czy ktoś porównywał bo mam ktorys z nich kupić??Napewno lepszy węgiel i wykonanie tak jak piszecie Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 chodziło mi o tego tanszego parabellum oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iroo Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Potrzebuje informacji jaki jest rozmiar przelotki szczytowej ww kiju. Kij na czarnym blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wystarczy zmierzyć suwmiarką. Jak nie masz, a chcesz wymienić to może w sklepie będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi