mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam. max ilość uczestników ok 20 osób. osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu. Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób... Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 - 3. jajakub4. szpiegu5. Andrzej Andrzejczak - Saibling6. tofik7. kryst8.9.10.regulamin wędkowania DPN.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 -3. jajakub4. szpiegu5. Andrzej Andrzejczak - Saibling6. tofik7. kryst8. jeziorm19.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 jako że jestem już na liście,zabiorę głos w sprawie terminu,mój typ to termin a lub b. super będzie się z wami spotkać mam również nadzieję że organizator załatwi by na jednej z obiadokolacji znalazł się pyszny barszcz ukraiński ,jaki mieliśmy okazję jeść rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 No i się doczekałem. Znamy już termin jeśli będzie to termin: a lub c to jestem. Termin b pokrywa się z zoltem na Kwisie.Bardzo chciałbym się spotkać z wami i tam. PS. A może organizatorzy obu się dogadają żeby one nie wypadły tydzień po tygodniu. Jest jeszcze dużo czsu liczę na to.Ja jestem wydaje mi się pojechać nawet tydzień po tygodniu ale zdaje sobie sprawę że dużo nie da rady. Nie zakładam nawek że mogą to być te same terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja tam obejdę się bez barszczyku pod warunkiem ze będą kurki skupmy się na razie na dyskusji na temat terminu ktora ta chcialbym mieć za sobą do końca nadchodzącego tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaca Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Rafał proszę dopisz mnie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Rafał proszę dopisz mnie do listy. jaki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Rafał, Tak, jak już napisałem w wątku o zlocie nad Kwisą - 20-22 dla mnie odpada. Każdy następny termin mile widziany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaca Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Byle nie kwiecień, ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 -3. jajakub4. szpiegu5. Andrzej Andrzejczak - Saibling6. tofik - 7. kryst - termin b,c,d8. jeziorm19. jaca10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Widzę a właściewie nie widzę siebie na liście Rafale PS. Chyba że z góry zakładasz że terminy się pokryją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam,mnie odpowiadaja terminy -a,b,c no i d ale ten chyba odpada ze wzgledu na zakaz. W poniedziałek potwierdze na 100% czy wszystkie te terminy bedą ok. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja się też wstępnie wpisuję ale dla mnie a i c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 -3. jajakub4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saibling7. tofik -8. kryst - termin b,c,d9. jeziorm1 - a,b,c,d10. jaca - a,b,c,d11. mirat - a,c12. Standerus - a,c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Rafał u mnie terminy tylko a i c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mifek u mnie na pewno termin a i cCo do b mogę mieć lekki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 - współorganizator3. jajakub - a,c4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saibling7. tofik - a,b,c8. kryst - termin b,c,d9. jeziorm1 - a,b,c,d10. jaca - a,b,c,d11. mirat - a,c12. Standerus - a,c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 właściwie to przy mojej osobie można zaznaczyć terminy A B C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Rafał, C - jest zwycięzcą. Przynajmniej na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Oj będzie się działo, będzie..... 52 na karku! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Organizatorze Mifku , proszę o dopisanie mnie do listy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator - b,c2. milo26 - współorganizator3. jajakub - a,c4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saibling7. tofik - a,b,c8. kryst - termin b,c,d9. jeziorm1 - a,b,c,d10. jaca - a,b,c,d11. mirat - a,c12. Standerus - a,c13. patu a,b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 @Redaktor Mifek, Proszę, termin C. Spójrz na zgłoszenia. Proszę, proszę, ZATWIERDŹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 terminy od a w gore jak najbardziej czyli b i c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator 2. milo26 - współorganizator3. jajakub - 4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saibling7. tofik8. kryst - termin9. jeziorm110. jaca11. mirat12. Standerus13. patu14. danielXR15. Komancz16. jakubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Witam.
max ilość uczestników ok 20 osób.
osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu.
Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób...
Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:
1. mifek - organizator
2. milo26 -
3. jajakub
4. szpiegu
5. Andrzej Andrzejczak - Saibling
6. tofik
7. kryst
8.
9.
10.
regulamin wędkowania DPN.txt