mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam. max ilość uczestników ok 20 osób. osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu. Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób... Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 - 3. jajakub4. szpiegu5. Andrzej Andrzejczak - Saibling6. tofik7. kryst8.9.10.regulamin wędkowania DPN.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 A ja myślę, że rozsadzasz imprezę @mifek, @milo26. Jedziemy podziwiać pstrągi, a nie LR Discovery. Trochę szacunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Niech zgadnę - pieczone kurczaki z nad Kwisy?? Kaczki, kaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam, Moge juz potwierdzic ze bede na 100%. Bilet zakupiony, urlop zaklepany @kryst- tylko zartowalem Wezme ze soba cos lzejszego, niech bedzie 12 lbs :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 @standek myślałem o tym samym najprawdopodobniej w tym czasie będę urlopował więc chyba skocze prosto nad morze na jakiś okres bliżej nie znanego mi czasu heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator 2. milo26 - współorganizator3. jajakub - 4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saibling7. tofik8. kryst - termin9. jeziorm110. jaca11. mirat12. Standerus13. patu14. danielXR15. Komancz16. jakubek17. ziuta18. Bujo19. pirania7420. explorator73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 widze ze pojedziemy po bandzie i na zlocie bedzie nie tylko o tych mniejszych kropkach ale i tych wiekszych... w szczegolnosci słonych kraweznikach chyba bedzie ciekawie bo beda ludzie ktorzy troceh za jednymi i drugimii chodza ci ktorzy niedawno zaczeli i ci ktorzy jeszcze nie zaczeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ktoś jeszcze pisze się na słoną czkawkę pozlotową?Kryst - odpuścisz taką okazję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Qrna, myślę, myślę. A to strasznie boli. Chyba ulegnę namowom, jak dziewica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 no ladnie sie zaczyna ladnie.. zlot po bandzie maxymalnie... kryst ty to masz o tyle dobrze bo rozgrzewke bedziesz mial juz miesiac wczesniej na slona czkawke normalnie jak tak dalej pojdzie to za przewodnika bedziesz robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Tak Rafał, Zostanę przewodnikiem kolejowych i samochodowych wycieczek na trasie Wawa lub Milanówek - Międzyzdroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 skoro są jescze wolne miejsca, to ja nieśmiało proszę o wpisanie mnie na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Hehe rodzinka w komplecie. Jest standerus jest i ramay... Milo Was bedzie znow ujrzec i razem polowic... na liste wciagne was jak sie przesiade z komorki na laptopa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A pytanie następujace - ktoś się pisze na ew plażowanie po Drawie? Kilka osób odezwało się na priv, wygląda że można by niezłą paczkę uzbierać i popróbowac gdzieś w okolicy. Dla mnie to 3/4 drogi, więc jak się uda wszystko zgrać to chętnie bym poplażował, pomuszył i spróbował swoich sił nad Bałtykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 @standek napisz co gdzie i jak ja tam z wielka chęcią pisze się na takie after party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wow! Czuje, że będzie wesoło w Międzyzdrojach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Na dzień dzisiejszy .... tak! Wyjazd znad Drawy w niedzielę, poniedziałek (może nawet wtorek) w Międzyzdrojach. Oj będzie się działo, będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Co do miejsca - nie wiem zupełnie, temat jest mi obcy, ale myślę, że koledzy z wioski z tramwajami nam pomogą i ulokują nas w jakimś miejscu chociażby właśnie Międzyzdroje, które proponuje Kryst, choć nazwa ta mi nic nie mówi , ale z tego co na FORSie pisza to chyba dobre miejsce?Czyli mamy:-Szpiegu-Kryst-Standerus-Jajakub?-Ramay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Miejsce dobre, byłem w grudniu na jeden dzień. W piątek ruszam na spotkanie z Mifkiem, Milo i Saiblingiem. Tym razem dwa dni .... generalnie straszenia i rozśmieszania troci, ale .... może będą też inne atrakcje. Hm, zobaczymy. Ja tym razem zamieszkam w hotelu Slavia 100 pln'ów za dobę, ale na samej plaży. Tylko 3-4 kaemy z buta plażą i jesteś w miejscu szczęśliwych ludzi. Można też próbować po drodze, jest gdzie. A tak w ogóle, to jest to moje raczkowanie w temacie połowu troci w morzu. Mimo to, jest zaje...fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Miejsce dobre, byłem w grudniu na jeden dzień. W piątek ruszam na spotkanie z Mifkiem, Milo i Saiblingiem. Tym razem dwa dni .... generalnie straszenia i rozśmieszania troci, ale .... może będą też inne atrakcje. Hm, zobaczymy. Ja tym razem zamieszkam w hotelu Slavia 100 pln'ów za dobę, ale na samej plaży. Tylko 3-4 kaemy z buta plażą i jesteś w miejscu szczęśliwych ludzi. Można też próbować po drodze, jest gdzie. A tak w ogóle, to jest to moje raczkowanie w temacie połowu troci w morzu. Mimo to, jest zaje...fajnie! nie wierzę że @mifek i @milo odpuścili sobie otwarcie sezonu w DPN swoją drogą to zazdroszczę wam taj trociowo morskiej zajawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Slavia to chyba najbardziej wysunięty na wschód hotel w Międzyzdrojach przy samej bazie rybaków kiedyś to się nazywało FWP BUDOWLANY czy jakoś tak widok z niego super za dzieciaka miałem okazję spędzić tam wakacje trzeba by było sprawdzić inne hotele w mieście może mają jeszcze mniej za spanie w sumie w 4 w pokoju byłoby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 nie wierzę że @mifek i @milo odpuścili sobie otwarcie sezonu w DPN Shocked swoją drogą to zazdroszczę wam taj trociowo morskiej zajawki Cool A jednak , mamy fajne, inne rzeczy do zrobienia w ten weekend . Pokój Sezon I Sezon II Sezon III1-osobowy 280 zł 140 zł 100 zł2-osobowy 340 zł 200 zł 140 zł3-osobowy 450 zł 270 zł 200 złStudio 2 + 2 520 zł 320 zł 240 złStudio 2 + 3 580 zł 350 zł 270 złApartament 2-osobowy 600 zł 300 zł 300 zł Oferta Slavi, my jesteśmy w sezonie III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Slavia to chyba najbardziej wysunięty na wschód hotel w Międzyzdrojach przy samej bazie rybaków kiedyś to się nazywało FWP BUDOWLANY czy jakoś tak widok z niego super za dzieciaka miałem okazję spędzić tam wakacje trzeba by było sprawdzić inne hotele w mieście może mają jeszcze mniej za spanie w sumie w 4 w pokoju byłoby ok Czy to mniej więcej ten kawałek wody? Trochę kamieni. Można wejść daleko w wodę. W tle Międzyzdroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Tak Waldku, to ten kawałek wody i dalej, i dalej ... urokliwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 popper tojedna z pierwszych miejscowek jakie sa w drodze to TEGo miejsca... postaram sie dzisiaj wyciagnac troche fotek i utworzyc nowy watek, żeby nie odsylac do innych stron. musze tylko z saiblingiem i milo26 pogadac na temat praw autorskich ich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Witam.
max ilość uczestników ok 20 osób.
osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu.
Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób...
Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:
1. mifek - organizator
2. milo26 -
3. jajakub
4. szpiegu
5. Andrzej Andrzejczak - Saibling
6. tofik
7. kryst
8.
9.
10.
regulamin wędkowania DPN.txt