Skocz do zawartości
  • 0

ZLOT JERKBAIT.PL - Zimowy Kropek Drawy 2009 - ZAPROSZENIE

mifek

Pytanie

Witam.

max ilość uczestników ok 20 osób.

osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu.

Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób...

Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:

1. mifek - organizator

2. milo26 -

3. jajakub

4. szpiegu

5. Andrzej Andrzejczak - Saibling

6. tofik

7. kryst

8.

9.

10.

post-7-1348914236,9744_thumb.jpg

post-7-1348914237,0297_thumb.jpg

post-7-1348914237,0875_thumb.jpg

post-7-1348914237,1589_thumb.jpg

post-7-1348914237,2222_thumb.jpg

post-7-1348914237,2681_thumb.jpg

post-7-1348914237,3166_thumb.jpg

post-7-1348914237,3754_thumb.jpg

post-7-1348914237,4221_thumb.jpg

post-7-1348914237,458_thumb.jpg

post-7-1348914237,5073_thumb.jpg

post-7-1348914237,5639_thumb.jpg

post-7-1348914237,6154_thumb.jpg

regulamin wędkowania DPN.txt

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:

1. mifek - organizator

2. milo26 - współorganizator

3. jajakub -

4. szpiegu +1

6. Andrzej Andrzejczak - Saibling

7. tofik

8. kryst - termin

9. jeziorm1

10. jaca

11. mirat

12. Standerus

13. patu

14. danielXR

15. Komancz

16. jakubek

17. ziuta

18. Bujo

19. pirania74

20. explorator73

• 0

widze ze pojedziemy po bandzie i na zlocie bedzie nie tylko o tych mniejszych kropkach ale i tych wiekszych... w szczegolnosci słonych kraweznikach :mellow:

chyba bedzie ciekawie bo beda ludzie ktorzy troceh za jednymi i drugimii chodza ci ktorzy niedawno zaczeli i ci ktorzy jeszcze nie zaczeli... :D

• 0

no ladnie sie zaczyna ladnie.. zlot po bandzie maxymalnie...

kryst ty to masz o tyle dobrze bo rozgrzewke bedziesz mial juz miesiac wczesniej na slona czkawke normalnie jak tak dalej pojdzie to za przewodnika bedziesz robil

• 0

A pytanie następujace - ktoś się pisze na ew plażowanie po Drawie? Kilka osób odezwało się na priv, wygląda że można by niezłą paczkę uzbierać i popróbowac gdzieś w okolicy. Dla mnie to 3/4 drogi, więc jak się uda wszystko zgrać to chętnie bym poplażował, pomuszył i spróbował swoich sił nad Bałtykiem :D

• 0

Co do miejsca - nie wiem zupełnie, temat jest mi obcy, ale myślę, że koledzy z wioski z tramwajami nam pomogą i ulokują nas w jakimś miejscu :D chociażby właśnie Międzyzdroje, które proponuje Kryst, choć nazwa ta mi nic nie mówi :D , ale z tego co na FORSie pisza to chyba dobre miejsce?

Czyli mamy:

-Szpiegu

-Kryst

-Standerus

-Jajakub?

-Ramay?

• 0

Miejsce dobre, byłem w grudniu na jeden dzień. W piątek ruszam na spotkanie z Mifkiem, Milo i Saiblingiem. Tym razem dwa dni .... generalnie straszenia i rozśmieszania troci, ale .... może będą też inne atrakcje. Hm, zobaczymy. Ja tym razem zamieszkam w hotelu Slavia 100 pln'ów za dobę, ale na samej plaży. Tylko 3-4 kaemy z buta plażą i jesteś w miejscu szczęśliwych ludzi. Można też próbować po drodze, jest gdzie. A tak w ogóle, to jest to moje raczkowanie w temacie połowu troci w morzu. Mimo to, jest zaje...fajnie! :mellow:

• 0

Miejsce dobre, byłem w grudniu na jeden dzień. W piątek ruszam na spotkanie z Mifkiem, Milo i Saiblingiem. Tym razem dwa dni .... generalnie straszenia i rozśmieszania troci, ale .... może będą też inne atrakcje. Hm, zobaczymy. Ja tym razem zamieszkam w hotelu Slavia 100 pln'ów za dobę, ale na samej plaży. Tylko 3-4 kaemy z buta plażą i jesteś w miejscu szczęśliwych ludzi. Można też próbować po drodze, jest gdzie. A tak w ogóle, to jest to moje raczkowanie w temacie połowu troci w morzu. Mimo to, jest zaje...fajnie! :mellow:

nie wierzę że @mifek i @milo odpuścili sobie otwarcie sezonu w DPN :huh: swoją drogą to zazdroszczę wam taj trociowo morskiej zajawki B)

• 0

Slavia to chyba najbardziej wysunięty na wschód hotel w Międzyzdrojach przy samej bazie rybaków kiedyś to się nazywało FWP BUDOWLANY czy jakoś tak widok z niego super ;) za dzieciaka miałem okazję spędzić tam wakacje trzeba by było sprawdzić inne hotele w mieście może mają jeszcze mniej za spanie w sumie w 4 w pokoju byłoby ok :D

• 0

nie wierzę że @mifek i @milo odpuścili sobie otwarcie sezonu w DPN Shocked swoją drogą to zazdroszczę wam taj trociowo morskiej zajawki Cool

A jednak :lol:, mamy fajne, inne rzeczy do zrobienia w ten weekend :mellow: .

Pokój Sezon I Sezon II Sezon III

1-osobowy 280 zł 140 zł 100 zł

2-osobowy 340 zł 200 zł 140 zł

3-osobowy 450 zł 270 zł 200 zł

Studio 2 + 2 520 zł 320 zł 240 zł

Studio 2 + 3 580 zł 350 zł 270 zł

Apartament 2-osobowy 600 zł 300 zł 300 zł

Oferta Slavi, my jesteśmy w sezonie III.

• 0

Slavia to chyba najbardziej wysunięty na wschód hotel w Międzyzdrojach przy samej bazie rybaków kiedyś to się nazywało FWP BUDOWLANY czy jakoś tak widok z niego super ;) za dzieciaka miałem okazję spędzić tam wakacje trzeba by było sprawdzić inne hotele w mieście może mają jeszcze mniej za spanie w sumie w 4 w pokoju byłoby ok :D

Czy to mniej więcej ten kawałek wody? Trochę kamieni. Można wejść daleko w wodę. W tle Międzyzdroje.

post-160-1348914244,3824_thumb.jpg

• 0

popper tojedna z pierwszych miejscowek jakie sa w drodze to TEGo miejsca...

postaram sie dzisiaj wyciagnac troche fotek i utworzyc nowy watek, żeby nie odsylac do innych stron. musze tylko z saiblingiem i milo26 pogadac na temat praw autorskich ich fotek