mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam. max ilość uczestników ok 20 osób. osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu. Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób... Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 - 3. jajakub4. szpiegu5. Andrzej Andrzejczak - Saibling6. tofik7. kryst8.9.10.regulamin wędkowania DPN.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator 2. milo26 - współorganizator3. jajakub - 4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saiblling7. tofik8. kryst - termin9. jeziorm110. jaca11. mirat12. Standerus13. patu14. danielXR15. Komancz16. jakubek17. ziuta18. Bujo19. pirania7420. explorator7321. Ramay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 wszystko ładnie pięknie ,ale brakuje mi na tej liście delegacji z Zielonej Góry @smaczek i @maniek zapisujcie się bo się miejsca wolne kończą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 wszystko ładnie pięknie ,ale brakuje mi na tej liście delegacji z Zielonej Góry @smaczek i @maniek zapisujcie się bo się miejsca wolne kończą!!! rozmawialem wczoraj ze smaczkiem. niestety zielona gora odpadla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 wszystko ładnie pięknie ,ale brakuje mi na tej liście delegacji z Zielonej Góry @smaczek i @maniek zapisujcie się bo się miejsca wolne kończą!!! rozmawialem wczoraj ze smaczkiem. niestety zielona gora odpadla...oj wielka to szkoda natomiast powtórnie domagam się by ORGANIZATORZY zamówili u miłej Pani gosposi BARSZCZ UKRAIŃSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ta miła Pani robi najlepsze jedzenie w terenie jakie kiedykolwiek jadłem widok chłopaków jak im lecą szczęki na widok półmisków z kurkami bezcenny......... mam nadzieje ze w tym roku też tam jemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgodnie z obietnicą zamykamy liste uczestników. dopuszczalne sa minimalne przesunięcia. koszt calkowity imprezy 190 pln. numer konta wysle za 5 minut. prosze się dobrze zastanowić przy wpłacaniu, ponieważ ze względu na koneiczność dokonania przedpłaty oraz inne koszta związane z organizacją nie będzie mozliwości zwrotu. ostateczny termin wpłaty ustalamy na: 20.02.2009. fakt zaksięgowania wpłaty bedzie odnotowywany w miare mozliwosci na bieząco. i to on wlasnie - wplata na konto, bedzietraktowany jako ostateczne potwierdzenie obecnosci. na razie to tyle... jemy oczywiście w tym samym miejscu co zawsze. organizatorzy zapewnią dodatki do piątkowego grillowania, a takze pozwolenia, noclegi i wyśmienitą atmosfere... baza noclegowa to www.zatom.pl (cześć uczestników będzie nocowac w osrodku po drugiej stronie drogi (czyli jakies 30m obok). jeszcze jedna ważna informacja. w celu zakupienia pozwolen potrzebny jest imie i nazwisko uczestnika, adres zamieszkania (na wszelki wypadek) oraz numer karty wedkarskiej. istnieje mozliwosc wykupienia karty postojowej na teren oznakowanych pol biwakowych DPN. koszt niewielki, jednak do tego potrzebna jest marka samochodu oraz numer rejestracyjny (bez tego też nie ruszymy). i jeszcze jedno. na skutek zakrzywienia czasoprzestrzeni w priwach ktore otrzymaliscie z danymi do przelewu jest podana niewlasciwa data. jest podany dwudziesty marzec. oczywiscie wlasciwa data max przelewu jest 20 luty 2009, przepraszam za problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skwara Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 mam pytanko czy mozna sie jeszcze dopisac do listy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 mam pytanko czy mozna sie jeszcze dopisac do listy ?? jesli jesteś ZDECYDOWANY to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 wplacił 1. mifek - organizator 2. milo26 - współorganizator3. jajakub - 4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saiblling7. tofik8. kryst 9. Jeziorm110. jaca11. mirat12. Standerus13. patu14. danielXR15. Komancz16. jakubek17. ziuta18. Bujo19. pirania7420. explorator7321. Ramay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Drogi Mifciu, Co to znaczy?: 8. kryst - termin Nie bardzo jarzę! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 to pozostalosc po tym jak byles niesprecyzowany z terminem... juz poprawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 wplacił 1. mifek - organizator 2. milo26 - współorganizator3. jajakub - 4. szpiegu +16. Andrzej Andrzejczak - Saiblling7. tofik8. kryst 9. Jeziorm110. jaca11. mirat12. Standerus13. patu14. danielXR15. Komancz16. jakubek17. ziuta18. Bujo19. pirania7420. explorator7321. Ramay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciejwra Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam! Czy jest możliwość dopisania się do listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 tylko jesli jestes zdecydowany. lista w zasadzie zamknieta ale jeszcze jedna osobe mozna wcisnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciejwra Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja i Skwara na 100% się deklarujemy, jeszcze jedna osoba bylaby chętna czy znajdzie sie jeszcze jedno miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @mifek, wykreśl mnie Już teraz wiem że nie pojadę - siła wyższa i inne sprawy kolidują z terminem Zlotu... Nie chcę trzymać miejsca na ostatnią chwilę, więc niech inni jadą w moje miejsce Sorka, tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 kolejna aktalizacja listy...jak zwykle wielu chetnych poki termin odlegly... a pstruchy juz az luskami swieca czekaja na delegacje z jerkbaita no coz...pewnych spraw nie da sie przeskoczyc.... wplacił 1. mifek - organizator 2. milo26 - współorganizator3. jajakub - +15. szpiegu +17. Andrzej Andrzejczak - Saiblling8. tofik9. kryst 10. Jeziorm111. mirat12. Standerus13. patu14. danielXR15. Komancz16. jakubek17. ziuta18. Bujo19. explorator7320. Ramay21. Skwara22. maciejwra privy z namiarami wyslane - czekam na wplaty do 20.02... czasu coraz mniej... aktualizacja listy...PRZYPOMINAM O KOŃCZĄCYM SIĘ TERMINIE WPŁAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 @mifek niestety muszę poprosić cię o usunięcie mnie z listy chętnych. niestety kryzys w firmie mamy tak duży że nie moge sobie na tą przyjemność pozwolić połamania kija koledzy i uważajcie na norki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 kolejna aktalizacja listy...jak zwykle wielu chetnych poki termin odlegly... a pstruchy juz az luskami swieca czekaja na delegacje z jerkbaita no coz...pewnych spraw nie da sie przeskoczyc.... wplacił 1. mifek - organizator 2. milo26 - współorganizator3. jajakub - +15. szpiegu +17. Andrzej Andrzejczak - Saiblling8. kryst 9. Jeziorm110. mirat11. Standerus12. patu13. danielXR14. Komancz15. jakubek16. ziuta17. Bujo18. explorator7319. Ramay20. Skwara21. maciejwra privy z namiarami wyslane - czekam na wplaty do 20.02... czasu coraz mniej... aktualizacja listy...PRZYPOMINAM O KOŃCZĄCYM SIĘ TERMINIE WPŁAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Panowie! (bo Pań na liście nie widzę ) Wszystko wskazuje na to ze duchy Drawieńskiego Parku Narodowego zdecydowały, że Zimowy Kropek Drawy odbędzie sie jednak w typowo zimowej scenerii. Milo26 właśnie pojechał do drawna na cały weekend na przeszpiegi. jak tylko uda mi się go złapać w zasięgu XXI w (siec komorkowa oraz internetowa) to wstawię trochę fotek z ostatnich godzin aby każdy mógł się stosownie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Damy radę, dzisiaj po nie wiem ilu latach pierwsze łowienie z lodu, na start było ok -10, udało się Mnie raczej słona czkawka przeraża trochę w takich warunkach.Jakoś się organizujemy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 spoko kubus, nad mrozem zqawsze ejst ciutke cieplej niz na srodlądziu... bedzie dobrze. aby tylko wiatr sprzyjal. w razie czego trzeba bedzie po prostu przejechac kilkanascie kilometrow by dojechac w miejsce z inna konfiguracja brzegu (np aby się schowac za cypelkiem). na pewno damy rade! aby tylko spodniobuty nie przeciekaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Mnie raczej słona czkawka przeraża trochę w takich warunkach.Jakoś się organizujemy na to?? Jak by co to Ja z ojcem wstępnie reflektujemy na poniedziałek i może wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Sprawdziłem pogodę na accuweather.com. 8 marca zacznie się ocieplenie i trochę niekorzystne wiatry z SSW i SW. Ot, trzeba będzie dalej wejść do wody . NIE BĘDZIE MROZU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 eee no to takie waruneczki to poezja nic tylko korzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Witam.
max ilość uczestników ok 20 osób.
osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu.
Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób...
Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:
1. mifek - organizator
2. milo26 -
3. jajakub
4. szpiegu
5. Andrzej Andrzejczak - Saibling
6. tofik
7. kryst
8.
9.
10.
regulamin wędkowania DPN.txt