mifek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam. max ilość uczestników ok 20 osób. osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu. Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób... Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:1. mifek - organizator2. milo26 - 3. jajakub4. szpiegu5. Andrzej Andrzejczak - Saibling6. tofik7. kryst8.9.10.regulamin wędkowania DPN.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 @Maynard uwierz mi że te doły są naprawde głębokie, spotkałem tam kilka takich dziur pod samym brzegiem których 10-12g głowka + guma nie bardzo mogły pokonać.... na oko ponad 3m przy niższym stanie wody niż ten na zdjęciach wyżej edytowanych przez @mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Maynard sprawa wyglada tak. sa tam miejsca na dobra sprawe dla kazdego - tak jak juz pisalem. prostki gdzie wody po kolana - np tak gdzie trafilem tego 45cm. zakretaski, zwlaki, ale u wiekszosci chlopakow na zlocie najwieksze wrazenie wywoluja tzw. ściany placzu. stojac na takiej scianie i patrzac wprost przed siebie wierzcholki drzew rosnacych po drugiej stronie rzeki czesto sa na wysokosci wzroku. to wlasnei w takim miejscach doly maja grubo ponad 3m. jak to z milo26 czesto mowimy... - parafrazujac pewien dowcip - chlopa razem z ciagniekiem zakryje... a jest tam troche takich dolkow oj jest... i jeszcze jedno. wczoraj powyzej sitnicy bylismy w takim sobie ciekawym miejscu. taka mini prosta przed zakretem. wyobraz sobie cos takiego. plynie sobie rzeka. koryto szerokie na kilkadziesiat metrow - dobra boleniowka ciezko by to przerzucic... po czym nagle sie zweza i... za bardzo nie przyspieszajac wciska sie w koryo szerokosci doslownie kilkunastu metrow max. tak ok 12-13 m szer maxymalnie... (rzeka na jednym i drugim odcinku plynie w zasadzie taka sama predkoscia... cos niesamowitego... a i jeszcze jedno odnosnie tego 45cm. wiecie co mnie najbardziej ucieszylo? radosc mojego wspoltowarzysza... byla chyba wieksza niz moja. no i na dodatek cholernie szczera... dla takich chwil warto zyc a dobrego kompana na ryby (w koncu druzyna M&M) to ze swieca szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 @mifek@tofikDzięki. No brzmi zachwycająco... a to zwężające się koryto trza by zbadać jak szybko płynie woda przy samym dnie <_< A drużyny wypadowej tylko pozazdrościć Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 remas w planach mamy jeszcze jedno spotkanie w wiekszym gronie pod koniec sezonu pstrągowego. Może wtedy dasz rade... Myślę, że powinienem zawitać - w każdym razie nastawiam się na uczestnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Standerus, Ja zatrzymam się w hotelu Slavia. 100 pln za dzień + śniadanie. Hotel jest przy plaży, przy Parku Wolińskim. Już tam byłem i odpowiada mi to. A jest tam coś o trochę mniej rzucających o ziemię kosztach pobytu? Bo stówka za dobę to trochę ponad mój budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Mifciu, Pomóż, proszę, Koledze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Kuba co do noclegów pogadamy w piątek.Danon ma jakieś namiary na kwatery w rozsądniejszych cenach a ponieważ Międzyzdroje to miejscowość typowo turystyczna a sezon letni to nie jest to myślę że coś znajdziemy bez problemu.No chyba żebym się mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 I jeszcze jedno pytanie - jak wygląda sprawa licencji na morze?jest to do kupienia gdzieś w międzyzdrojach czy trzeba jechać gdzieś dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam, Powodzenia dzisiaj! Ja niestety dolece dopiero jutro. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Czekam na meldunki ....? jak bylo ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Było super , a meldunki beda pewnie jutro wieczorem jak ekipa trociowa wróci pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ... i po zlocie. Dzięki koledzy za mile spędzony czas.P.S. Wieczorkiem postaram się wrzucić jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam, Ja pare godzin temu dotarlem do Ladku. Dziekuje bardzo Mifkowi i Krystowi za odebranie z lotniska jak i opieke i przewodnictwo podczas zlotu. Wszystkim uczestnikom dziekuje za mila atmosfere. Ciesze sie ze poznalem was w realu chociaz niewiele brakowalo a bym nie przybyl Jesli chodzi o ryby to zlapalem tylko szczupaczka ( komisyjnie wypuszczony przy redaktorze ). Drawa jest piekna i na pewno tam jeszcze wroce. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Czekam z niecierpliwą ciekawością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja również czekam na fotki. W końcu przepiękna to rzeka w opowiadaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Na miejscu w Zatomiu zameldowałem się w piątek popołudniu. Ledwo się przywitałem, a @Kryst chwalił się już swoim dzisiejszym okazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wieczorkiem spotkanie przy grillu i pieczonej śwince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Rozmowy o rybach, sprzęcie i wszystkim związanym z naszym hobby ( i nie tylko <_<) trwały do późnych godzin wieczornych...Można było podziwiać nie tylko sprzęt castingowy. Wypatrzyłem wśród tłumu takowe cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ...jeden ze składów łowiących od mostu w Zatomiu w górę rzeki ( do kładki). Jet to piękny odcinek rzeki,obfitujący w typowo pstrągowo-lipieniowe miejscówki. O zwałkach, rynnach, płaniach i morderczych skarpach zwanych przez niektórych ścianami płaczu już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ...@szpiegu w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ...przyszła i pora na spróbowanie pstrągowego casta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ... w tym miejscu łowię ponad 30cm pstrążka, który szybko wraca do wody. Co jakiś czas mamy kontakt z rybą, jednak do końca dnia tylko Rafałowi udaje się dołowić kropka na ok. 35cm. Miał on również wyjście ryby ocenianej na 50-60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ... z kol. szpiegiem na jednej z miejscówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Narazie tyle, wrzucać panowie swoje fotki... a jest czego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Było jak zykle super pozdrawim wszystkich i dziękuje organizatorom i uczestnikom za wspaniłą atmosferę nie kończące się rozmowy i wimiane doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Witam.
max ilość uczestników ok 20 osób.
osoby chętnę przybyciem proszę o wpisanie się na listę oraz dopisanie ilości noclegów przewidywanych do spędzenia na miejscu.
Panowie jesteśmy po rozmowach z naszym gospordarzem. Ustalono termin 6-8.03 (nieodwołalnie) oraz max ilość uczestników 25 osób...
Lista osób, które wstepnie potwierdziły swoją obecność:
1. mifek - organizator
2. milo26 -
3. jajakub
4. szpiegu
5. Andrzej Andrzejczak - Saibling
6. tofik
7. kryst
8.
9.
10.
regulamin wędkowania DPN.txt