Rafał73 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam kolegów,mogę mieć takie echo nówka jak w temacie za 1500zł.Powiedzcie proszę czy warto bo myślę że tak.Czym ono się różni od wersji HDI?.Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 DSI - DownScan Imaging (precyzyjne obrazowanie w 455/800 kHz)HDI - Hybrid Dual Imaging (hybrydowe podwójne obrazowanie - klasyczne i DownScan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 A czy mogę dokupić i używać sonar od wersji HDI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie, bo nie obsłuży go oprogramowanie z twojego echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafał73
Witam kolegów,mogę mieć takie echo nówka jak w temacie za 1500zł.Powiedzcie proszę czy warto bo myślę że tak.Czym ono się różni od wersji HDI?.Dzięki za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi