Person Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 www.rybynazywo.pl pod tym adresem można obejrzeć życie pod wodą w relacji live Kamera zainstalowana jest na dnie jednego z mazurskich jezior. Z ciekawostek warto zobaczyć zarejestrowany atak szczupaka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 eh wszystko ok ale czemu głosu nie ma? posłuchałbym co gadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Lepiej nie, to ryby z jeziora warmińsko-mazurskiego, jako wędkarz mógłbyś trochę nałapać między uszy, one tam strasznie klną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ha czyli to prawda co mówili o tych rybach. Dzięki za info.Choć ja już wszystko widziałem =Mietek i Stefan zbierają złom na pkppatrzą a tam cysterna z napisem METANOL,mówi Mietek TY ale od tego można stracić wzrokNa to Stefan podstawiając wiadro, a wiesz co Mietek ja już chyba wszystko w życiu widziałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ewidentnie jakiś fotomontaż. Za dużo ryb jak na mazurskie jezioro;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 To u Daukszewicza. Ilość ryb się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Podglądanie ryb Daukszewicza na bank byłoby płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Myślisz? Wyślij smsa, tylko 4.99 zł, w treści "Hrabia"? W takim razie, inaczej nie widzę - montaż i efekty specjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi