kamildarbanski Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 witam gdzie mam szukac odpowiedzi na PW?? bo tego jakos nie moge odnalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 witam gdzie mam szukac odpowiedzi na PW?? bo tego jakos nie moge odnalezctak na marginesie, nie ten dział! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamildarbanski Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 dobra dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 PW to skrót od Prywatna Wiadomość tak btw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamildarbanski
witam gdzie mam szukac odpowiedzi na PW?? bo tego jakos nie moge odnalezc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi