vksoc Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 WitamWybieram sie na poczatku sierpnia nad san w okolice "łączek" . Mozecie doradzic mi jakie muchy w tym okresie zabrac ze soba nad wode ? z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo99 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zwłaszcza sucha mucha: sieczka na hakach 20,20, jetki 16, 18 i chrusty 10, 12. Na nimfe tam nie łowie wiec nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vksoc Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 cza kupic mniejszych hakow ... mam tylko 16 i 2/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo99 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 oj to trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 W sierpniu ub. roku w Łączkach połowiłem głównie na nimfę - najskuteczniejsze były pedałki..... kolory mniej istotne, ważniejszy był niewielki ciężar główki. Coś tam też złowiłem na sucho na chruściki, ale raczej na hakach 12-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo99 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja teraz łowie na sieczkę na hakach nawet 26 i to sa kilerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 bobo mozesz mi puscic fotkę takiej muszki? jadę w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 WitamWybieram sie na poczatku sierpnia nad san w okolice "łączek" . Mozecie doradzic mi jakie muchy w tym okresie zabrac ze soba nad wode ? z gory dzieki za pomocRobisz sam nimfki czy kupujesz?Jak kupujesz to zajedź w Sanoku do sklepu u Adasia Skrechoty, znajdziesz małe nimfki(pedałki) na san. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi