Rafał73 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Proszę o pomoc w wyborze tych dwóch echosond która lepsza?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja bym wzial zwykla5 bo przetwornik tanszy a hb jesli chcesz uzywac danych zapisanych na karcie. Mialem 597 teraz mam 598. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Gdzie kupowałeś 598?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Witam posiadam Elite 5 HDI i jest oki , bardzo ciekawe echo w klasie średniej kolorowej. Edytowane 10 Lipca 2014 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal 1980 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 witam, dołączę się do tematu.Jestem przed zakupem echo .Mam na oku w sumie jedna markę lowrance. wolałbym ograniczyć wydatek do modelu Mark 5x co o tym myślicie ? pytając się w sklepie poradzono mi model Elite 5HDI fajna ale to różnica 900 zł miedzy zestawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietrzara Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Używam Elite 5 HDI GPS od dwóch tygodni. Jest to moja pierwsza echosonda. Trochę pracy wymagało połączenie hardware. Po odpaleniu było już łatwiej. Na ustawieniach fabrycznych wiadać, że ryby jednak są w jeziorze w dużej ilości, górki i spady dokładnie zlokalizowane, a ryby trzeba dalej kusić... Przed nami jesień więc upatruje w tej zabawce, że pomoże mi zlokalizować zbitą drobnicę, a przy niej drapieżniki.Fajny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mam obecnie mark 5 od 4 lat, gdyby wtedy na naszym rynku była Elite 5HDI to na pewno bym ją kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kazdy powinien kupowac echo na wlasne potrzeby.Jeden chce widziec rodzaj dna , inny bedzie szukal grubych lukow Tylko panowie ,te urzadzenia nie moga chodzic na ustawieniach auto lub fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafał73
Proszę o pomoc w wyborze tych dwóch echosond która lepsza?
Dziękuję
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi