maniek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Szanownych Kolegów! Czy ktoś z Was miał może okazję powędkować w jeziorze Lake Åsnen w Szwecji? Będę wdzięczny za każdą informację na temat tej wody pod kątem połowu przede wszystkim szczupaka, ewentualnie okoń/sandacz jeśli ktoś tam takowe łowił Z góry dzięki za każde info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Proponuje na poczatek przeszukac forum Wiesci znad Wody. Jest tam tego troche. Jak ci sie po lekturze nasuna pytania, to wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Odp na priva . 74cm z Asnen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Asnen, 105 cm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Gratulacje Panowie! Mam nadzieję, że w czerwcu też tam połowię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 A ja słyszałem, że ostatnią metrówkę z tego jeziora Witek zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Daniel, z Asnen zeżarłem JEDNĄ metrówkę, czego do tej pory żałuję.... a wypuściłem ich kilkanaście. Chyba, że już wyłowili wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Daniel, z Asnen zeżarłem JEDNĄ metrówkę, czego do tej pory żałuję.... a wypuściłem ich kilkanaście. Chyba, że już wyłowili wszystkie Spoko, wiesz że to takie moje żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ładny gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi