dariuszpazdziernik Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hej, mam pytanie do Was. Jaką bieliznę termoaktywną używacie i możecie polecić? Czy jest różnica pomiędzy typowo wędkarską bielizną a sportową np. marku Under Armour ( drogi sprzęt) i innych typowo sportowych marek. Czy jesteście tradycjonalistami i nie zwracacie na takie rzeczy uwagę – liczy się to co na kiju a nie ubranko. Ciekaw jestem jak to wyglada w obecnym wędkarstwie, czy nastapiła jakaś ewolucja w tej kwestii. Czy to ma sens w ogole czy nie ma kompletnie znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Różnica jest ... zwykle wyłącznie w cenie. To, co ma "wędkarskie" w nazwie, jest zazwyczaj droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja używam bielizny Berkner, marka krajowa, a jakościowo i cenowo są konkurencyjni wobec graczy światowych.Nie zwracam uwagi na to czy w nazwie jest dla wędkarza czy biegacza, działanie ma takie samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja kupuje bieliznę firmy brubeck. Cena/jakość bardzo fajnie wypada. Nie jest to top światowy, ale w stosunku do greene to ideał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja od tego sezonu zacząłem używać kompletu z Decathlona, nazwałbym go wersją ekonomiczną, kilka zimowych/wczesno-wiosennych wyjazdów i jestem bardzo zadowolony, nie zgrzałem się w tych ciuchach a i spokojnie ciepło mi było przy temperaturach na zewnątrz ok -5, ogólnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Geoff,odlo i brubeck - polecam do wedkarstwa i innych sportów wymagających .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Brubeck, mam i polecam a majątku nie kosztuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Brubeck, mam i polecam a majątku nie kosztuje.Popieram Tomka, dobra i cena przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Oczywiście, że jest różnica między bielizną wędkarską a inną np. sportową. Z tym, że można się naciąć, bo ja ostatnio kupiłem gatki i okazało się, że to do odległościówki angielskiej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Oczywiście, że jest różnica między bielizną wędkarską a inną np. sportową. Z tym, że można się naciąć, bo ja ostatnio kupiłem gatki i okazało się, że to do odległościówki angielskiej Miały miejsce na ptaszka po drugiej stronie ? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Miały miejsce na ptaszka po drugiej stronie ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Chyba lepiej nie wiedzieć Panowie, dokąd Wasze fantazje zmierzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Używam 4F, spełnia swoją funkcję i jest bardzo wytrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A czy używa ktoś Evaporatora od geoffa?mam zamiar kupić komplet taki,a może coś lepszego w tych pieniądzach godnego polecenia... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Trzeci sezon używam DEVOLD z serii Expedition i jestem bardzo zadowolony, chyba zresztą jak każdy kto jej używa... Edytowane 24 Października 2014 przez lukas202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Podepne sie do tematu. Czy ktos moze wie gdzie moge kupic bardzo cieple rekawiczki. Lubie lowic.pstraga a w zimie to meczarnia bez rekawiczek. Chodzi mi o takie ktore.beda mialy wciecia na kciuka i palec wskazujacy do zapinania wobkow itp. reszta palcow zakryta. Moj budzet to max 100zl no chyba ze.bede drozsze to doloze troszke. Cienkie i cieple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Uzywam brubecka. Sprawdza sie.Wczesniej uzywalem under armor. Jeszcze ze dwie UA rzeczy znajde. Roznicy specjalnej nie widze.Na zimowe brodzenie za pstragiem polecam Extreme Merino jako kalesony. Na to zakladam takie luzniejsze kalesono - pizamki z decathlona (jakby polarowe) i dosc komfortowo w styczniu brodze po pas w wodzie w oddychajacych cos tam...texach Edytowane 25 Października 2014 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Świetny, polski produkt. Od 2 lat od jesieni do wiosny chodzę w najcieplejszym zestawie Brubecka (góra i dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Analogicznie. A jak dorzucę grubsze polarki (500), to i w morzu trochę postoję. Merynosy są nie do pobicia w mojej skromnej ocenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Panowie, jak powinno się dobierać rozmiar bielizny ? O ile dobrze rozumuje musi być mocno dopasowana do ciała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Panowie, jak powinno się dobierać rozmiar bielizny ? O ile dobrze rozumuje musi być mocno dopasowana do ciała ??Ja kupuje taki rozmiar jak normalnie nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 A może ktoś sypnąć wymiarami ? BRUBECK EXTREME MERINO Tak dla przykładu, nie zawsze pokrywają się z tymi co podaje producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Właśnie złożyłem zamówienie, do tego sporo rzeczy wpadło do koszyka. Sklep ma fajną promocję -20%, za komplet bielizny EXTREME MERINO + skarpetki i środek do mycia wychodzi całkiem fajna cena polecam. Sklep Sewel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Rozmiarówka Brubecka jest dobrze opisana, a bielizna powinna być dopasowana do ciała. Ma być jak druga skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja używam mojej narciarskiej bielizny Brugi i sprawdza się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi